Trăieşi o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat grăguţ, tandru, iubitor şi înţelegător. Radiezi de bucurie pentru că totul pare de vis. Şi totuşi, cât de sigură eşti că el vrea să aveţi o relaţie de durată, şi nu o simplă aventură? Fii atentă la aceste indicii!
Vă întâlniţi doar noaptea târziu
Bărbatul care adoră şi care are intenţii serioase cu tine, te scoate foarte des în oraş, este atent la nevoile tale, îţi vorbeşte şi se poartă cu tine exemplar. Şi mai ales, are grijă ca cele mai multe întâlniri dintre voi să se petreacă la orele prânzului, atunci când vă întâlniţi cu prieteni, rude, vecini, cunoscuţi. Și mai ales, nu ratează nicio ocazie să se prezinte cu mândrie cunoscuţilor. Tipul care te vrea doar în creierii nopţii sau doar în intimitatea casei te consideră o aventură secretă.
Nu te prezintă părinţilor  
Faptul că nu te prezintă prietenilor şi familiei trebuie să-ţi dea de gândit. Bărbatul care te iubeşte sincer şi vrea să faci parte din viaţa lui pe termen lung, se mân-dreşte cu tine. Îi face plăcere să vă afişaţi împreună şi să te implici în vieţile celor dragi lui.