Horoscopul verii

Anotimpul călduros este sezonul distracției maxime și al zilelor însorite petrecute alături de familie, prieteni și toți cei dragi. Dar, pe lângă binemeritata relaxare și bucuria nemărginită resimțită în vacanțele de vis, vara aceasta aduce schimbări importante în viața multor persoane. Uite, cum te influențează astrele în sezonul estival, în funcție de semnul zodiacal sub care ai venit pe lume!

Berbec – ai început sezonul în forță. Pentru tine se anunță o vară cu adevărat fierbinte, dacă ținem cont că vei munci la foc continuu. Se ivesc colaborări tentante dar, mare atenție la contractele pe care le vei semna. Dacă vei face alegerile bune, eforturile îți vor fi răsplătite negreșit.     

Taur – dacă ești singur, nu-ți mai faci griji că nu ai cu cine să-ți petreci vacanța! O frumoasă relație de dragoste se va înfiripa în luna lui Cuptor și-ți va bucura sufletul mult timp de aici înainte. În cazul în care te afli deja într-o relație de cuplu furtunoasă, cel puțin pentru o perioadă se va instala acalmia.  

Gemeni –  ai trudit mult în ultimul an și, preocupat de bani, de problemele și de grijile cotidiene, ți-ai neglijat starea de sănătate iar acum organismul se resimte. Ia-ți familia sau cei mai buni prieteni și mergi să te relaxezi pe malul mării sau să respiri aerul curat de la poalele munților.  

Rac –   apar oportunități de schimbare a locului de muncă și ar fi bine să nu le refuzi. Un job nou ți-ar putea îmbunătăți semnificativ situația financiară, și așa destul de precară în ultimul timp. Analizează-ți bine situația și optează către jobul care te reprezintă, fiindcă nu te vei mai întâlni prea curând cu o astfel de ofertă.   

Leu  – dacă ai planuri serioase în ceea ce privește evoluția profesională, vara asta ai ocazia să uimești cu priceperea și dăruirea ta. Prezintă-le superiorilor ierarhici proiectele pe care le-ai inițiat și te poți considera, deja, cu o treaptă mai sus pe podiumul fruntașilor companiei.  

Fecioară  –  lunile iulie și august constituie o perioadă oportună pentru a-ți mări familia. Iar un copil nu poate fi decât o binecuvântare divină, cu atât mai mult cu cât, mica minune din viața ta îți va readuce armonia în relația cu partenerul, zâmbetul pierdut de mult și bună dispoziția după care tânjești de luni bune. 

Balanță  –  mai e puțin până la vacanță și vei trăi momente mirifice, unice, în sezonul estival. Indiferent de destinația de vacanță aleasă, te vei deconecta de la ritmul alert al vieții cotidiene, te vei recrea și-ți vei reîncărca bateriile pentru un nou an de muncă. 

Scorpion  – intri în posesia unei sume importante de bani pe care o vei investi în scurt timp. Ai grijă, însă, să nu-ți risipești economiile pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie, pentru că din toamnă ai putea întâmpina dificultăți financiare.   

Săgetător  –  după cum se vede, lunile de vară sunt ideale pentru a-ți lărgi grupul de prie­teni. Și, alături de ei, deschizi noi orizonturi și în plan personal și profesional. Pe unii dintre ei poți conta, pentru a pune bazele unor noi proiecte care ți-ar putea schimba radical viața.   

Capricorn  –  din nefericire, căldura excesivă te va “arde la buzunare”. În vara aceasta, te vei confrunta cu neajunsuri și neînțelegeri de tot felul. Vanitatea și încăpățânarea de care dai dovadă te conduc spre conflicte cu colegii de serviciu, șefii și chiar cu prietenii și membrii familiei.  

Vărsător  –  lunile iulie și august ale anului în curs sunt cele mai potrivite pentru a-ți oficializa relația de cuplu. Dacă vei merge la starea civilă în sezonul estival, felicitări, ai fost inspirat să alegi perioada cea mai bună pentru căsătorie. Se anunță o viață frumoasă, cu iubire și armonie din belșug.  

Pești  –  ca în multe alte rânduri, ești nativul de sacrificiu. la locul de muncă vei trudi ore bune peste program, acasă cu greu vei reuși să asiguri cele necesare familiei, iar laudele, complimentele și recompensele financiare întârzie să apară. Și totuși, copilul îți va face o surpriză care-ți va bucura sufletul și te va împlini.