Visezi să te afișezi la plajă cu o siluetă de invidiat?

Soarele și căldura excesivă te determină să mergi la plajă, să te bronzezi și să te răcorești la piscină sau în apa mării, dar nu îndrăznești din cauza kilogramelor nedorite? Lipsa de mișcare și plăcerea de a mânca sunt determinate și accentuate de semnul zodiacal în care te-ai născut. Care sunt cele mai eficiente metode de slăbit în funcție de zodie?   

 

Berbec

Surplusul tău de greutate se datorează re­nunțării la ac­tivitățile fizice, în detrimentul activităților intelectuale. Te vei simți mult mai bine după ce îți vei transforma propria locuință într-o sală de fitness în care să exersezi, zilnic, anumite mișcări. Mărește consumul de fructe, legume și lichide, pentru circulația sanguină.

 

Taur

Dacă ești ne­mulțumit că ai câștigat puțin în greutate, joggingul, golful și alipinismul vor fi aliații tăi de nădejde în lupta cu kilogramele nedorite. Ar fi indicat să bei și mai multă apă sau sucuri naturale.    

 

Gemeni

Fii conștient de greșelile pe care le faci în alimentație și în stilul de viață. Gata cu sedentarismul, prăjelile și mâncărurile greu digerabile! Începe să faci sporturi de anduranță, cum ar fi ciclismul sau alpinismul. Dar ai grijă să te hidratezi bine! Lichidele, lactatele, fructele și legumele cu un conținut mare de apă îți vor fi  indispensabile.

Rac

Nu te dai în lături de la niciun aliment delicios, așa că, s-ar putea spune că ești gurmandul zodiacului. Și nici nu depui eforturi pentru a elimina greutatea pe care o acumulezi când dai iama în farfurie. Mănâncă multe fructe și legume proaspete, mărește aportul de lichide și mergi la fitness sau înot.

 

Leu

Este puțin probabil să ai probleme cu greutatea corporală. Totuși, trebuie să te hidratezi foarte bine. Încearcă o dietă cu supe de pui sau pește. Ca să te menții mereu în formă, realizează exerciții de forță, joacă fotbal,  baschet sau destinde-te la arte marțiale.

 

Fecioară

Cea mai mare parte a kilogramelor nedorite, le acumulezi pe sistem nervos. Adoptă o alimentație bogată în roșii, castraveți, ardei, morcovi, pepene roșu și struguri. Și nu ezita să faci sport. Baschetul sau voleiul practicate la sfârșit de săptămână cu prietenii te vor ajuta mult.

 

Balanță

Asociază dieta de vară cu multă mișcare. Pentru tine cele mai indicate sporturi sunt baletul și aerobicul. Nu evita nici activitățile care țin de grădinărit, mai ales că adori natura.

 

Scorpion

Ai nevoie de un antrenor ca să te motiveze să slăbești. Fă-ți un obicei din a alerga zilnic! Ar fi bine să mergi la fitness, să joci fotbal, handbal sau orice alt sport de echipă. Rezultatele nu vor întârzia să apară, dacă vei elimina dulciurile și grăsimile din alimentație.

 

Săgetător

Când iei puțin în greutate, mergi la înot, la atletism sau
la hipism, sporturile potrivite personalității tale. Cu o activitate fizică permanentă, nu vei avea nevoie de mari restricții alimentare.

 

Capricorn

În ciuda temperaturilor extrem de ridicate, mișcarea o să te facă să te simți mult mai bine. Alege sporturile de apă, cum ar fi înotul, polo, caiacul etc. și delectează-te numai cu mâncăruri ușoare. Din alimentația zilnică, nu trebuie să-ți lipsească puiul, vita și peștele, preparate la grătar sau în supe.

 

Vărsător

Ca să-ți menții umorul și buna dispoziție care te caracterizează, trebuie să-ți păs­trezi forma fi­zică și mentală. Ideal ar fi să mergi la cursuri de dans, să faci aerobic, arte marțiale și gimnastică în aer liber. Pepenele roșu, prunele, perele, strugurii, roșiile, ardeiul gras, castraveții și carnea albă trebuie să se regăsească în meniul tău. 

 

Pești

Oricât ai încerca să ai grijă de aspectul trupului, dulciurile și lipsa orelor de odihnă îți afectează serios sănătatea. Consumă-ți energia pe terenul de tenis, golf, volei sau în ringul de dans și vei scăpa de kilogramele nedorite. Apa și sucul de afine îți vor stimula metabolismul și te vor ajuta să ai o siluetă de invidiat.