OTOPENI – Cupa orașului la “Streetball“, a III-a ediție

17 și 18 septembrie au reprezentat pentru otopenari un weekend însorit. Iar  spectacolul mișcării în aer liber i-a oferit orașului o dimensiune specială. Au fost două zile de confruntări sportive pentru toate vârstele de combatanți și de­mo­nstrații spectaculoase cu baschet de stradă. “Streetball“ e un gen special de sport, cu reguli aparte, față de baschetul clasic, de sală. El  devenit una dintre emblemele tradiționale ale “fabricii de campioni“ ai secției de baschet CS Otopeni.

 

Organizare excelentă și sportivi minunați

Primăria orașului a fost principalul organizator al acestor confruntări sportive, alături de CS Otpeni. Numeroasele diplome, medalii, tricouri și toate celelalte premii speciale și surprize au fost susținute de administrația locală și club. La spectaculoasele meciuri și demonstrații au participat aproape 200 de sportivi, pe grupe de vârste de la minus 8 la 18 ani.

Vlad Jișcanu și Cătălin Voiculescu, antrenorii sportivilor acestui club, Gabriel Triculescu și mulți alții  au reprezentat cheia succesului pentru acest minunat eveniment.

Într-un moment liber, Vlad Jișcanu a precizat: “Avem echipe de baschet foarte bine puse la punct. Ele constituie pepiniera de jucători de mare perspectivă ai acestui sport, ajunsă emblemă a Ilfovului, în confruntări județene și naționale. La această a III-a ediție de Streetball au participat 11 categorii de jucători – băieți și fete – de la copii cu vârste mai mici de 8 ani și până la maturi de peste 35 de ani. Plus demonstrații de baschet acrobatic susținute de jucători profesioniști“.

 

Primarul Silviu Gheorghe a fost prezent pe toată durata acestui eveniment, a oferit premii și medalii tuturor câștigătorilor. El a adăugat: „Ne-am străduit și am izbutit ca ștacheta tuturor manifestărilor noastre sportive și culturale să o fixăm la un nivel înalt. Implicarea noastră e constantă și susținută. Iar rezultatele sunt pe măsura lor“, a conchis edilul localității.