Așezarea planetelor în momentul în care ai venit pe lume îți influențează tot cursul vieții. Dar, ca să te bucuri de o carieră impresionantă, de câștiguri importante și de un partener care să corespundă pretențiilor tale trebuie să fii șarmant, să înveți să te faci plăcut, admirat și să câștigi încrederea celor din jur. Parfumul pe care îl vei folosi, te va ajuta să ai o încredere de sine puternică, să fii mai karistmatică, mai interesantă. Trebuie doar să știi ce mireasmă ți se potrivește în funcție de ziua în care te-ai născut.

Luni – Lăcrămioare 

Parfumul îmbietor al superbelor lăcrămioare este ideal pentru zilele caniculare. Nu numai că este foarte răcoritor, dar are și proprietatea de a-ți oferi un aer elegant și un rafinament aparte. Folosește mireasma lăcrămioarelor dacă ai venit pe lume la început de săptămână, și poți considera că ai în mână cea mai bună armă de luptă pentru cucerirea unui partener care să ți împărtășească aceleași ca­lități și dorințe.  

Marți – Iasomie 

Dacă vi­sezi la o relație de lungă durată sau pur și simplu la o aventură pasională cu un partener care debordează de energie, transformă-ți calitățile într-o adevăra-tă artă de seducție. 

Și adaugă o ploaie ușoară de esență de iasomie, înainte să pleci la întâlnirile importante pe care ți le-ai planificat. Produsul va fi aliatul tău numărul unu în asemenea momente.

Miercuri – Frezie 

Nimic nu poate fi mai răcoritor și mai seducător decât o adiere de flori de frezie în mijlocul verii. Discret, sensibil și foarte puternic în același timp, mirosul îmbietor al acestui parfum îți va oferi toate resursele de care ai nevoie pentru a pune pe jar inima unui tip romantic, pasional și rafinat la care visezi atât de mult.

Joi – Fructul pasiunii  

Armonios și încântător, ți se potrivește de minune parfumul care are ca subs­tanță de bază fruc­tul pasiunii. Esențele aromate ale pro­dusului îți creează reputația de persoană extrem de romantică, pozitivă, puternică și misterioasă. Să nu te miri dacă vei fi admirată și abordată cu deosebit interes de foarte mulți reprezentanți ai sexului opus, dornici să te cunoască mai bine.

Vineri – Trandafiri

Nu! Nu te mai lăsa copleșită de emoții în prezența admirato­rilor. Încearcă să-ți do­bândești încrederea de sine aplicând discret parfum de trandafiri înainte să ieși din casă. Mireasma acestei licori te va scăpa de stările de anxietate și îți va induce calmul de care ai nevoie pentru ca săgețile lui Cupidon să străpungă profund inimile îndrăgostite ale admiratorilor tăi. 

Sâmbătă – Zambile  

Nu lă­­sa să treacă nicio vară fără să folosești parfumul de zambile. Mirosul incontestabil al gingașelor flori multicolore îți oferă eleganța, senzualitatea și pasiunea care te vor transforma într-o persoană extrem de pasională, romantică, energică și mai ales, seducătoare.

Duminică – Jojoba

Dacă te-ai născut în ultima zi a săptămânii, șarmului tău debordant ți se potrivește cel mai bine mireasma florilor de jojoba. Vei fi mai interesantă pentru că vei scă-pa de emoțiile care te inhibă de obicei. Și evident, vei deveni mult mai discretă, mai fină, dar și misterioasă to­todată. Farmecul tău va stârni interesul multor tipi, dornici să înceapă o nouă idilă în această vară toridă.