Serviciul Român de Informații (SRI) va participa vineri și sâmbătă la târgul de joburi ”Angajatori de TOP București”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

”Vineri și sâmbătă, la Sala Palatului, are loc Angajatori de TOP București. Târgul de joburi reunește în cadrul ediției din această primăvară 100 de companii, iar printre angajatori va fi prezent și Serviciul Român de Informații (SRI). Instituție a statului român responsabilă de culegerea și valorificarea informațiilor privind securitatea națională, SRI va avea deschise o serie de oportunități de carieră în domenii diverse. Câteva dintre aceste oportunități pe care SRI le va prezenta în cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP se referă la posturi în domeniile informații-operațiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic și antiterorism”, spun, în continuare, organizatorii.

Cei care sunt în căutarea unui job și vor să aplice pentru un post în SRI pot vizita standul instituției de la târgul de joburi Angajatori de TOP București. Participarea la eveniment este gratuită în baza CV-ului tip Barcode.