Chiar dacă Strada Independenţei nu aparţine administrativ-teritorial de primăria oraşului Buftea, primarul Gheorghe Pistol e decis că reparerea ei este o chestiune primordială, mai ales că din cauza lucrărilor de reparaţie efectuate la podul care asigură intrarea în oraş, cei mai mulţi şoferi aleg această rută de intrare în Buftea, pen-tru a evita aglomeraţia de la intersecţia cu calea ferată, de pe cealaltă variantă.

Strada Independenţei, carese intersectează cu strada Milano, duce către zona Săbăreni, respectiv DN.7, fiind una dintre căile de acces în oraş. Suprafaţa carosabilu-lui a fost afectată de mai bine de un an de zile, timp în care  fosta  conducere a primăriei s-a rezumat la lamentări inutile şi permanenta declinare a responsabilităţii. Cu scuza „nu e strada noastră, să o repare Judeţul”, Independeţei a devenit o adevărată capcană pentru şoferi, capcană ignorată cu buna ştiinţă pănă acum.

Primăria Buftea a decis că un bun gospodar nu stă să se plângă ci pune mâna pe unelte şi rezolvă problema. 

Primăria Buftea marchează trecerile pentru pietoni

Din acelaşi ciclu, „lasă că merge şi aşa”, sau „lasă că şi mâine este o zi”, marcajul trecerilor pentru pietoni  de pe raza oraşului Buftea, a devenit invizibil. Bine că oraşul era împânzit de „poliţiştii culcaţi” care rupeau maşinile cetăţenilor! Pesemne, edililor  le-ar fi picat mâna dacă făceau un marcaj cumsecade!

Şi în această privinţă, primăria Buftea a demarat acţiunea de refacere a marcajelor, lucrare care după informaţiile noastre, stătea şi aştepta de peste şapte luni de zile să-i vină rândul.  Ce să-i faci, dacă marcajul pietonal nu făcea partedin suita de „lucrări electorale”?! Bine că s-au schimbat vremurile, bine că Buftea are un primar care gândeşte, un primar căruia îi pasă de bufteni!