De ce este atacat ministrul Justiției

Deputatul Ovidiu Raețchi, vicepreședintele PNL București, a declarat  că i se pare „o stranie coincidență” că, în urma intenției ministrului Justiției de a adopta o ordonanță privind confiscarea extinsă a averilor, președintele PSD, Liviu Dragnea, a pornit o serie de atacuri la adresa Ralucăi Prună.

„După ce au eșuat, în urmă cu câteva săptămâni, în încercarea de a-l convinge pe Dacian Cioloș de a o schimba din  funcție pe Raluca Prună, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu depun din nou eforturi pentru demiterea ministrului Justiției. Nu cred că este o coincidență faptul că Dragnea a început din nou să o critice pe Raluca Prună la o zi după ce ministrul Justiției a afirmat că nu exclude varianta adoptării prin ordonanță de urgență a proiectului prin care se dorește transpunerea directivei europene privind confiscarea extinsă, dacă premierul Dacian Cioloș va fi de acord cu acest lucru”, susține Raețchi, într-un comunicat transmis AGERPRES.

 

Dragnea și Tăriceanu vor control asupra ministrului Justiției

 

În opinia lui Raețchi, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu nu vor agrea un ministru al Justiției pe care nu îl pot controla. „Este cert că Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu nu vor agrea niciun ministru al Justiției care nu face parte din gașca lor și nu se află la buna lor dispoziție, indiferent dacă acest ministru este Raluca Prună sau nu. De aceea, șeful PSD s-a arătat deranjat de presupusa intenție a ministrului Justiției de a schimba clasa politică: știe că nu are niciun viitor într-o nouă paradigmă”, mai susține Raețchi.