Marius Șumudică este sigur de faptul că va reveni la Rapid, numai că nu acum, el propunându-l pentru funcția de antrenor în Giulești pe Adrian Iencsi.

Antrenorul Concordiei Chiajnei, Marius Șumudică, a recunoscut faptul că a vorbit cu Valerii Moraru, patronul Rapidului, în ceea ce privește o eventuală preluare a echipei, însă fostul fotbalist din Giulești vede pe altcineva în locul lui Ionel Ganea. “Am avut câteva discuţii cu Valerii Moraru înainte să preia el Rapidul și înainte să vină Ganea. Dar acum sunt antrenor sub contract și nu mă gândesc la altceva. Vreau să duc la capăt acest proiect, fiindcă jucătorii de aici, de la Chiajna, au fost aduși de mine. Rapidul este echipa pe care o iubesc și sigur va veni vremea în care voi mai antrena în Giulești! Important este ca la Rapid să lucreze rapidiști. După mine, Iencsi este cel care ar fi trebuit să fie pus tehnician, pentru tot ce a făcut în Giulești”, a declarat Marius Șumudică la Look tv.

Pe de altă parte, după o scurtă perioadă în conducerea Viitorului lui Hagi, Narcis Răducan a ales în cele din urmă să lucreze în staff-ul Concordiei Chiajna, a cincea echipă pentru fostul manager al Stelei. Răducan a mai activat în aceeași funcţie la Unirea Urziceni, Oţelul Galaţi și Viitorul. „Am plecat de la Viitorul. Motivul este acela că eu și Gică avem viziuni diferite. El vrea să facă echipă cu tineri, dar eu nu cred că se poate face performanţă doar cu tineri. Am rămas în relaţii foarte bune cu Hagi, nu ne-am certat“, spunea noul manager general al Concordiei în urmă cu o lună. Echipa de conducere a Concordiei Chiajna a fost completată prin numirea în funcţia de secretar general a domnului Dumitru Mihalache, care a activat în funcţii similare în cadrul FRF. Noua structură de conducere arată astfel: Președinte: Cristian Tănase; Secretar general: Dumitru Mihalache; Manager general: Narcis Răducan; Director marketing: Daniel Burtea; Director economic: Monica Niculescu; Șef CCJ: Ioan Dumitru; Director imagine: Costel Orac.

Transferuri la Voluntari

Rezultatele slabe avute în acest debut de campionat i-au convins pe cei la Viitorul să investească în transferuri. 

Fundașul Iulian Mamele (29 ani) și-a încheiat colaborarea cu Pandurii și a semnat un contract cu Viitorul, valabil pe un an cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Tot pe un an a semnat și Adrian Piţ (mijlocaș/fundaș stânga, 31 ani), jucător care a trecut și pe la AS Roma. Cea mai tânără achiziţie, Adrian Mărkuș (22 ani) vine de la Gaz Metan Mediaș și a semnat o înţelegere valabilă pe trei ani.

În acest moment, Viitorul este în căutarea unui antrenor după ce Bogdan Stelea a demisionat ca urmare a rezultatelor din primele patru etape. Interimar, funcția va fi ocupată de Bogdan Argeș Vintilă.