Anul Caprei Verzi de Lemn sau Anul Oii, care a început pe data de 19 februarie, când a fost Lună Nouă, ne va guverna până pe 7 februarie 2016. Anul Nou Chinezesc a pregătit pentru fiecare nativ multe schimbări pozitive.

Ținând cont de faptul că se apropie, cu pași repezi, mini-vacanța de 1 mai și concediile de vară, vacanțele în ținuturi fascinante, cu buget restrâns, constituie doar una dintre binefacerile aduse, în această perioadă, de către Capra de Lemn. Așadar, persoanele active își vor îndeplini dorințele de a călători în locuri neașteptate, iar ambiția și perseverența vor sta la baza reușitelor lor din acest an. Energia pe care o transmite Capra este de bun augur pentru toate zodiile, iar, în acest an, inițiativele dificile nu vor fi abandonate. Anul Caprei aduce stabilitate și o bună organizare, motiv pentru care vă prezentăm o serie de destinații deosebite, pe care este recomandat să le vizitați în vacanțe. Mai ales, dacă vă doriți cu ardoare să descoperiți locuri exotice care vă vor îmbogăți spiritual, prin intermediul cărora veți intra în contact cu magia zodiacului chinezesc.

China, misterele unei lumi fascinante

Beijing

Porniți în călătorie într-o lume spirituală printr-un circuit chinezesc, pășind din orașul extremelor, Beijing, unde veți descoperi mormântul lui Mao, până în cel mai mare port din lume, Shanghai, supranumit și “Regina Orientului”.

Orașul este încărcat de istorie, cultură, locuri senzaționale de luat masa și de făcut cumpărături. În nouă zile, durata circuitului, cu numai 1.090 de euro, veți surprinde cultura antică chinezească, iar în același timp vei reuși să intrați în contact cu orașele fabuloase ale Chinei, cea mai mare consumatoare de produse de lux din întreaga lume.

Hong Kong

Pentru a vizita o singură țară cu două sisteme diferite, China este perfectă. Însă, veți descoperi și cel mai controversat oraș din lume, Hong Kong-ul, care nu doar o să vă fascineze, dar o să vă lase impresia că ați inițiat un proiect în orașul paradoxurilor. O metropolă creionată de zgârie nori și împrejmuită de munți de un verde puternic. Circuitul, care se va desfășura pe o perioadă de 14 zile și al cărui cost este de 1.790 de euro, traversează hot spot-urile din China. Dacă sunteți pasionați, iubitori înflăcărați, sunteți invitați să degustați cultura din Beijing, Shanghai, Guilin, Yanghuo, iar, la sfârșit, veți fi premiați cu cel mai fascinant oraș, Hong Kong.

Marele Zid Chinezesc

Pentru tradiționaliști există un circuit care surprinde China Clasică, ce abundă în energia Yin, care simbolizează liniște, tihnă, stabilitate și bună organizare.

Vi se pregătesc  nouă zile pline de mister, cultură și informații. Veți avea ocazia să vizitați cea mai mare construcție realizată de oameni, Marele Zid Chinezesc, sau zidul care se observă de pe Lună. Plus, unul dintre cele mai mari morminte din lume, „Soldații de Teracotă”, monument comparat de multe ori cu piramidele din Egipt. Iar cel mai mare zgârie-nori din China, vă așteaptă să îl vizitați în Shanghai, cu doar 1.149 de euro.

 

Thailanda și ținuturile ei mirifice 

 

Pentru ca Anul Caprei de Lemn să producă schimbări pozitive pe toate planurile, sunteți invitați să vizitați una din cele mai cunoscute zone insulare din lume, Chiang Mai și Thailanda. Un adevărat mozaic cultural și o cultură străveche indigenă vă va fascina prin ritualuri și ceremonii mistice. Aveți 12 zile la dispoziție și necesită doar 945 de euro pentru a descoperi tradiția, cultura și misterul Thailandei de Nord. De-a lungul traseului veți putea vizita cele 300 de temple care sunt poziționate în zonă. Plecarea este din Bangkok, continuă cu Ayuthaya, Lopburi, Lapmang, Payao, Chiang Rai și se ajunge să se viziteze minunatul Triunghi de Aur. Călătoria vă va asalta simțurile cu gusturi, culori și mirosuri. Paralela 45 va fi ghidul dvs. pe parcursul întregii călătorii mistice.