Există anumite legături între forma, dimensiunea organelor feţei, apetitul sexual și tentaţia de a înșela sau de a ne iubi partenerul cu patimă. Învaţă cum să aplici “teorema lui Pinochio” pentru a afla dacă noua ta cucerire este viril, și mai ales fidel. Nasul lui îţi dezvăluie toate aceste lucruri bine ascunse.

Nasul lung și lat – se poate lăuda cu per­formanţe sexuale de invidiat și nu suportă să-i dai ordine și indicaţii în aș­ternuturi. E deschis la tot ce e nou, așa că, mariajul vostru va rezista doar dacă te lași dominat și… înșelat.

Nasul lung și cu vârful rotund – indică faptul că este posesiv, inclusiv în dormitor. Îţi va cere explicaţii pentru orice idee nouă pe care dorești să o puneţi în practică și pentru orice gest puţin mai îndrăzneţ. Nu stăpânește arta sexului perfect și va fi într-o continuă căutare a schimbului de experienţă.

Nasul scurt și lat – îţi arată că este familist convins. Iubește cu tărie, se dedică trup și suflet celui cu care alege să-și împartă viaţa și îţi va fi fidel până la moarte. Pont! În intimitate este un bun amant.   

Nasul scurt cu vârful ridicat – e de evitat. Asta dacă nu-ţi dorești să fii mai mult singur în viaţă. Femeia sau bărbatul înzestrat cu un nas scurt și cu vârful ridicat va fi tot timpul pe drumuri. Îi place să cocheteze cu alţi parteneri și să joace pe două fronturi. 

Nasul concav și vârful rotund – va dori să faceţi mulţi copii și să-i creșteţi împreună într-o atmosferă familială, caldă. Va fi lângă tine în orice situaţie, ușoară sau complicată, la bine și la rău. Dar, numai dacă îi accepţi escapadele nocturne. Potenţa e punctual său forte. Fidelitatea nu.  

Nasul borcănat – este foarte glumeţ, iar atmosfera în patul vostru va fi veselă mai mereu. Chiar dacă mai flirtează uneori, nu se lasă ispitit. 
 Nasul mic – este dovada că are o energie sexuală debordantă. Dar este foarte egoist și ambiţios în așternuturi. Vor fi foarte puţine situa­ţiile în care vei reuși să-l do­mini în dormitor. Și to­­tuși, dacă îl vrei cu ade­vărat se va păstra doar pentru tine.