Salonul Auto de la Geneva începe luni, cu două zile dedicate jurnaliștilor și specialiștilor din industria auto, iar în perioada 9 – 19 martie, salonul va fi deschis publicului, la eveniment fiind așteptată lansarea a peste o sută de modele noi și concepte. Dacia va prezenta noul Logan MCV Stepway, dar si o serie limitata pentru SUV-ul Duster si toate modelele din gama Stepway.

Se anunță modele din toate categoriile, de la Skoda Octavia facelift până la Lamborghini Aventador S. Ford Fiesta își va prezenta noua versiune sport, în timp ce Opel va veni cu un nou model de la Insignia și doua cross-overe.

Alte două lansări foarte așteptate sunt cele ale lui Range Rover Velar și Porsche Panamera Sport Turismo. SUV-urile vor avea și ele un loc special, iar atenția este axată către noul Eclipse Cross de la Mitsubishi.

Mercedes va veni cu un concept în patru uși coupe, ce va arăta detalii despre viitorul CLS. Și Audi este așteptat cu câteva modele concept.

Pe 7 martie 2017 Dacia va prezenta versiunea Stepway a modelului MCV. De asemenea, la standul mărcii va fi expusă în premieră o nouă serie limitată disponibilă pe modelul Duster și pe intreaga familie Stepway.

Logan MCV dispune de o versiune Stepway, cu un aspect inspirat de modelele crossover. Modelul Logan MCV este produs în două uzine ale Grupului Renault, atât la Mioveni, cât și la uzina de la Tanger din Maroc.

Salonul de la Geneva va oferi totodată ocazia prezentării unei noi serii limitate, disponibilă pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy și Logan MCV) precum și pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcție de țară.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numără: două nuanțe exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, și Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapițerie interioară specifică, precum și o serie de ornamente interioare in nuanța cuprului.