Ziua decisă pentru ceremonia solemnă a constituirii noului Consiliu Local și a validării primarului ales a fost joi, 23 iunie, ora 13:00. Subprefectul Cătălin Pantazi a fost desemnat să conducă întrunirea. Totul a mers șnur, mai ales verificările de legalitate. Decanul lor de vârstă al consilierilor a fost votat să preia frâiele ședinței. Numele lui? Grigore Coțe, fost primar al localității.

A urmat momentul cel mai așteptat de asistența care umpluse sala – validarea noului primar ales, Alexandru Neeacșu. El a rostit jurământul. Grigore Coțe i-a urat să poarte cu mândrie eșarfa tricolor, “cu cinste și grijă față de cetățean“.

Alexandru Neacșu, la rândul său fost vice, deci subaltern în perioada conducerii administrative a lui Grigore Coțe i-a mulțumit: “Patru ani ați avut încredere în mine. Acum, voi continua proiectele pe care le-ați început. Am o echipă tânără care mă ajută și sunt sigur că n-o să vă dezamăgim niciodată. Împreună cu toți consilierii vom depune toate eforturile pentru dezvoltarea aceastei localități“.

 

Noul viceprimar ales al comunei e Cristian Nicolae.