Sărbătoarea lui Moș Nicolae ne-a introdus deja, în atmosfera Sărbătorilor de iarnă. Doar câteva zile ne mai despart de marea  bucurie a Crăciunului, când familiile de gospodari se reunesc, își întâmpină colindătorii și savurează tradiționalele bucate delicioase. Ca în fiecare an, luna cadourilor a venit cu voie bună dar și cu multă muncă și agitație. Iată ce surprize ți-au pregătit astrele pentru Sărbători, în funcție de semnul zodiacal sub care ai venit pe lume!  

Berbec

Chiar dacă Sărbătorile te fascinează, nici la finele anului nu vei conteni să fii impulsiv, agitat și neatent. Uneori chiar vei intra în conflicte cu alți membri ai familiei sau cu prietenii apropiați, pentru că ai tendința de a reacționa fără o matură chibzuință. Însă, munca pe care o depui în gospodărie va fi încununată cu succes și aprecieri. La serviciu vei avea parte de multă alergătură. Crăciunul este momentul oportun ca să-ți găsești liniștea sufletească alături de o persoană de sex opus.  

Taur

Activitățile din întreaga lună te obligă să depui eforturi susținute. Mai ales în plan profesional. Dar acest lucru, va compensa cu prima de Sărbători care este destul de consistentă. Lucrurile vor evolua mulțumitor și în relația cu partenerul de viață. După micile dispute generate de impulsul de moment, împăcările sunt mult mai dulci.  

Gemeni 

Nimic nu te bucură mai mult decât magia Crăciunului și a tradițiilor ce însoțesc marea sărbătoare. Acum, mai mult decât oricând, energia va atinge cote maxime și vei reuși să rezolvi, cu brio, tot ceea ce ți-ai propus. Dialogul cu ființa iubită este favorizat și orice discuție va duce la un rezultat favorabil pentru amândoi. De Crăciun și Anul Nou te vei răsfăța cu tot ceea ce-ți dorești pentru că și câștigurile tale vor fi substanțiale.   

Rac 

Debordezi de energie și te miști eficient. Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, popularitatea ta va crește constant, iar cei din jur te vor aprecia la scenă deschisă. În plan profesional, vei avea de făcut o mulțime de lucruri. Te vei bucura de o vacanță de vis, alături de sufletul tău pereche. 

Leu

Crăciunul și Anul Nou sunt perioadele oportune pentru a-ți lărgi grupul de prieteni. Te simți extraordinar alături de persoanele nou intrate în viața ta și nu este exclus să-ți întâlnești marea dragoste. Oricum, vei primi tot felul de propuneri pentru timpul liber, care mai de care mai tentante. Păstrează-ți entuziasmul și fii optimist. Nici de bani nu vei duce lipsă.

 Fecioară

Te vei bucura de unele reușite în plan pro­fe­­sional. Comunicarea cu superiorii ierarhici va evolua excelent, ceea ce înseamnă că vei avea susținerea lor în încercarea de a-ți duce la bun sfârșit proiectele. 

Distracția de la sfâr­șitul de an îți va da posibilitatea să-ți consolidezi relația cu persoana iubită, dar cheltuielile vor fi destul de mari. Fii precaut! 

Balanţă

Muncești mult, ești puțin cam împrăștiat și neglijent. Având în vedere că energia ta fizică se va afla sub nivelul obișnuit, ar fi indicat să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Fii prudent și la petrecerea dintre ani. Nevoia de a face schimbări de anvergură în viața personală nu îți dă pace, dar totuși prudența ar trebui pusă pe primul plan. 

Scorpion

Devii din ce în ce mai irascibil, iar capriciile tale l-ar putea determina pe partenerul de viață să-ți aducă reproșuri și chiar să păstreze distanța. Și res­tul persoanelor dragi din jurul tău vor fi extrem de agitate. Totuși, atmosfera plăcută de Sărbători, situația financiară bună de care dispui și avansarea în funcție la serviciu, îți vor umple inima cu bucurii.  

Săgetător

Moș Crăciun își va vărsa sacul cu bani sub bradul tău. Dar ești tentat să cheltuiești mai mult decât îți poți permite. Este posibil să ai ocazia să semnezi un contract avantajos sau să obții o sponsorizare. Îți sare în ajutor și partenerul de viață, care ar putea veni cu un aport substanțial. Cu si­guranță, câștigurile sale neașteptate vor contribui la îmbunătățirea situației financiare a familiei. 

Capricorn

Atmosfera de poveste din aceste zile își pune amprenta asupra stării tale generale. Te poți mândri cu o stare fizică bună, energie cât cuprinde, șansa de a-ți rezolva problemele de până acum și iubire împărtășită. Doar în plan financiar situația se anunță mai agitată. Vei fi nevoit să te limitezi la ceea ce ai. 

Vărsător

În general, vacanța de Sărbători va fi una cu totul și cu totul specială pentru tine. Chiar dacă lucrurile îți vor ieși ceva mai greu decât te-ai așteptat. O călătorie surpriză împreună cu persoana dragă îți va aduce liniștea Săr­bătorilor, cheful de viață și trăiri unice. Fie, și cu buget restrâns. Asta, pentru că în plan financiar vei avea parte de unele blocaje. Dar, vei reuși să le rezolvi astfel încât să-ți permiți tot ceea ce-ți dorești de Sărbători. 

Peşti 

Resimți tot mai mult oboseala acumulată de-a lungul anului. Din păcate, îți va fi destul de greu să faci față programului încărcat de la finele anului. În schimb, relația de cuplu evoluează în bine, chiar dacă uneori mai apar și mici nemulțumiri. Spre sfâr­șitul lunii decembrie, activitățile sociale îți vor da ocazia să te simți excelent, să fii mai optimist și să privești cu mai multă încredere spre anul 2014.