Reprezentanţi din peste o sută de universităţi din lume vor fi în Bucureşti, la sfârşitul acestei săptămâni. Dacă vrei să-ţi continui studiile într-una dintre cele mai bune facultăţi din România sau din străinătate, vino mâine sau poimâine la Sala Palatului, la Târgul Internaţional al Universităţilor RIUF!

Timp de două zile, ai oportunitatea de a interacţiona cu reprezentanţi ai universităţilor internaţionale dar şi de a primi consilierea de care ai nevoie, în funcţie de statutul tău academic din acest moment, pentru a te orienta spre cea mai bună facultate. Arte, inginerie şi tehnologie, ştiinţe sociale, business şi ştiinţe economice, management turistic, ştiinţe umaniste, drept, matematică şi fizică, ştiinţele naturii, informatică, medicină şi ştiinţe medicale sunt doar câteva din multitudinea de specialităţi care vor fi prezentate la cel mai mare târg de universităţi din lume. La eveniment, vor participa şi universităţi renumite din România.

Iată statele care vor studenţi români!

Universităţi celebre din Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Olanda, Australia, Franţa, Republica Moldova, Austria, Germania, România, Belgia, Grecia, Rusia, Bulgaria, Irlanda, Spania, Canada, Italia, SUA, Cehia, Letonia, Suedia, China, Lichtenstein, Thailanda, Coreea de Sud, Marea Britanie, Turcia, Danemarca, Norvegia, Ungaria şi Elveţia recrutează studenţi români.

Află cum este să fii student în altă ţară, direct de la tinerii care studiază peste hotare!

La târgul universităţilor de top mondial, vei avea la dispoziţie o varietate de câteva mii de programe de studiu. Despre modul cum se desfăşoară fiecare program în parte şi multe altele, vei avea ocazia să discuţi, direct cu studenţi care deja se pregătesc în facultăţile din statele respective. Tot de la ei şi de la reprezentanţii internaţionali, vei primi şi informaţii despre fondurile de burse, programele de studiu şi ofertele educaţionale în domeniul spre care optezi.

Înscrie-te acum!

Târgul va avea loc mâine şi poimâine, la Sala Palatului din Bucureşti. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii, în prealabil, accesând http://register.riuf.ro/register/riuf-bucuresti-18-19-mar-2017

Intrarea este liberă. Standurile educaţionale pot fi vizitate sâmbătă, 18 martie, între orele 10.00 şi 17.00 şi duminică, 19 martie, în intervalul orar 10.00 – 16.00.