Vrei să te relaxezi câteva zile în aer liber și să te bucuri de frumusețea mediului rural? Vino să descoperi lumea satului! Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC România) a dat startul unei noi ediții a programului “Vacanță la țară”. 

Până la data de 13 iunie, concediul la sat este mai ieftin. Excepție fac doar zilele de Paște și 1 Mai. Cu doar 175 de lei de persoană, poți petrece un sejur de cinci nopți și șase zile într-o pensiune de două margarete. Dacă optezi pentru un confort sporit, cazarea la o pensiune de trei și patru margarete costă în jur de 225 lei de persoană iar la o pensiune de cinci margarete, doar de 290 lei de persoană. Prima noapte de cazare va fi obligatoriu, duminica. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Indiferent la care pensiune îți faci rezervarea, micul dejun îl ai asigurat din partea casei. Programul se adresează tuturor categoriilor de turiști. Astfel, vei avea oportunitatea de a descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și, nu în ultimul rând, poți servi o masă tradițională cu bucate specifice zonei în care îți vei petrece vacanța. 

Dacă ești interesat de pachetul de vacanță la sat, îți poți face rezervarea direct la pensiune, prin agențiile Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, prin filialele ANTREC din Argeș, Alba, Brașov, Covasna, Maramureș, Mehedinți și Neamț. Accesând site-ul www.antrec.ro găsești lista cu zonele care pot fi vizitate și pensiunile incluse în program.