Vrei bălăceală și distracţie la maxim?

Vino în La Plaja/Divertiland, cel mai mare parc acvatic din România

Ai chef de distracţie de zile mari sau pur şi simplu, vrei să te retragi într-o lume de poveste, departe de tumultul oraşului, al comunei? La doar 13 km de Capitală, pe A1, în Chiajna a fost deschis recent, cel mai mare parc acvatic din România. La Divertiland, şi tu, şi mezinul familiei aveţi o mie şi una de posibilităţi de distracţie.

Toată lumea este veselă şi buna dispoziţie domneşte în Aqua Plaja Militari din Divertiland. Deşi, este un parc nou care abia şi-a deschis porţile, posibilităţile de dis-tracţie sunt numeroase, proprietarii asigurând spaţii de joacă pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile. De la adulţi, până la copii dintre cei mai mici. Zilnic, aici vin aproximativ 2000 – 3000 de români şi străini ca să se destindă şi să-şi reîncarce bateriile. Cum intri în parc te întâmpină bazinele cu o apă limpede ca lacrima. Printre ele, piscina cu valuri, principala atracţie a vizitatorilor şi singura din România. Dacă eşti amator de senzaţii tari, ai la dispoziţie tot felul de tobogane, 27 la număr. Ca o aventură pentru întreaga familie, încercaţi toboganele de mare viteză, cele cu jet de apă, cu grad ridicat de dificultate sau cele de cădere liberă. “Divertiland este un nou concept de divertisment materializat într-un complex de agrement format din mai multe parcuri de distracţie. Anul acesta am lansat parcul acvatic “La Plaja” ce se dis-tinge printr-o diversitate şi noutate de atracţii cum ar fi, piscina cu valuri, fortăreaţa ploii – un labirint acvatic construit pe mai multe nivele cu peste o sută de atracţii acvatice, tobogane de viteză, de cădere liberă. De asemenea, parcul este parcurs de un râu leneş, lung de 500 de metri ce formează în mijlocul său o insulă”, ne-a spus Cătălina Alexandra Ion, public relations executive Divertiland.

3000 de metri pătraţi de plajă, baruri și ­restaurante 

Şi dacă în timpul unei zile perfecte de bălăceală ţi se face foame sau ţi se usucă gura de sete, în zonă sunt tot felul de res­taurante cu servire de tip fast-food, de-serturi şi sucuri reci, de vară. Există şi baruri unde poţi servi sandvișuri, fructe sau băuturi răcoritoare. „Parcul se întinde pe o suprafaţă de 42.000 de metri pătraţi şi dispune de zone de plajă cu nisip de 3000 de metri pătraţi ce includ două terenuri de volei de plajă. Pentru grupuri de prieteni şi familii pot fi accesibile, prin închiriere, 20 de foişoare private. Acestea au o capacitate de şase persoane şi sunt însoţite de servicii extra: mese, scaune, şezlonguri, toate puse la dispoziţia vizitatorilor noştri prin închirirere şi rezervare în prealabil. Oferim şi spaţii pentru organizarea petrecerilor aniversare şi a altor evenimente”, ne-a mai spus Cătălina Alexandra Ion, public relations executive Divertiland. Aqua Plaja Militari se va extinde atât de mult încât, în curând va deveni cel mai mare parc acvatic din S-E Europei. 

Nu există riscuri de accidentare! Salvamarii te supraveghează și te instruiesc   

Nu-ţi face griji în privinţa siguranţei spaţiilor de agrement! Toţi vizitatorii sunt monitorizaţi în permanenţă de personal calificat şi bine instruit, astfel încât să nu exis-te riscul de accidentare. Atât copiii, cât şi adulţii sunt învăţaţi de salvamari cum să folosească instalaţiile de sport şi amuzament. Practic, la faţa locului înveţi cum să ţi ţii mâinile, picioarele şi ce poziţie să adopţi ca să te bucuri cu adevărat de una dintre cele mai minunate zile din viaţa ta. Copilul va fi măsurat, iar dacă nu corespunde di-mensiunii acceptate, nu i se va permite accesul în respectivul loc de agrement. În parc vei intra numai în baza unei brăţări RFID care îţi facilitează şi accesul la dulăpioa-rele private disponibile prin închiriere. Parcul este deschis spre vizitare în intervalul orar 09:00 – 21:00. 

Iată cât te costă intrarea

Tarife individuale

Aventurile din timpul săptămânii (Luni – Joi) Preţ 

Adulţi şi Copiii peste 1,2 metri înălţime 50 lei 

Copiii sub 1,2 metri înălţime 40 lei 

After-work (între 18:00 – 21:00) 40 lei 

Copiii între 0 şi 3 ani gratuit 

Elevi şi Studenţi 45 lei 

Aventurile de weekend (Vineri – Duminică) Preţ 

Adulţi şi Copiii peste 1,2 metri înălţime 70 lei 

Copiii sub 1,2 metri înălţime 50 lei 

After-work  (între 18:00 şi 22:00) 60 lei 

Copiii între 0 şi 3 ani gratuit 

Elevi şi Studenţi 55 lei

Tarife de familie

Aventurile săptămânale (Luni – Duminică)       Preţ

Dacă ai doi sau mai mulţi copii ai o reducere de 50% pentru intrarea copiilor.

Luni – Joi

Copiii sub 1,2 metri înălţime 20 lei 

Copiii peste 1,2 metri înălţime 25 lei 

 Vineri – Duminică

Copiii sub 1,2 metri înălţime 25 lei 

Copiii peste 1,2 metri înălţime 35 lei

Tarife VIP

Servicii VIP (Luni – Duminică) Preţ 

Închiriere dulăpior VIP 10 lei 

Închiriere foişor VIP 190 lei.