Vrei să te delectezi cu deliciile mediteraneene?

Fără îndoială, preparatele culinare grecești sunt unele dintre cele mai gustoase și sănătoase mâncăruri din lume. Delicatesele specifice bucătăriei grecești sunt acum la îndemâna oricui, în orașul Buftea.

Pavlos Delotis, un tânăr cu experiență în prepararea produselor sănătoase cu gust îmbietor de la Mediterană, a ridicat  bucătăria la rang la artă. Deliciile care ies din mâinile dibace ale lui Pavlos, pot fi degustate și savurate, zilnic, în localul său din Buftea. Pavlo’s Greek Food, este restaurantul unde te înfrupți cu tot ceea ce-i mai bun în arta culinară tradițională, te relaxezi în aer liber și simți atmosfera tavernelor liniștite ale grecilor. Multitudinea de flori care împânzesc localul, ornamentele ce înfrumusețează mesele și coloritul alb-albastru al clădirii, dau senzația de vechi și modern, în același timp. Iar prețurile preparatelor sunt accesibile chiar și celor cu buget restrâns.

“Vrem să dărâmăm mitul “mâncatul în oraș este prea scump”. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu numeroase produse tradiționale, proaspete și gustoase, preparate pe loc, după rețetele păstrate cu sfințenie de la vestiții bucătari greci, din cele mai vechi timpuri. Le oferim clienților numeroase salate, tzatzichi,  boom burger, gyros (un fel de șaorma grecească) și multe alte preparate și băuturi specifice Greciei”, ne-a spus Cristian Silivaș, PR manager, cu prilejul ina­ugurării localului. 

Pavlo’s Greek Food caută să angajeze ospătari și un ajutor de bucătar 

Deschiderea oficială a restaurantului cu specific grecesc din Ilfov, primul de acest fel din Buftea, a avut loc în seara zilei de vineri, 18 iulie, într-o atmosferă destinsă, lejeră, pur grecească.   Restaurantul se află pe str. Mihai Eminescu nr. 21 din orașul Buftea. În vederea economisirii timpului de servire, conducerea restaurantului caută să angajeze ospătari și un ajutor de bucătar cu posibilitate de training. O condiție la angajare ar fi cunoașterea limbii engleze. Cei interesați se pot adresa direct angajaților restaurantului.  

“Locuiesc de cinci ani în România și îmi desfășor activitatea în construcții. Restaurantul este binevenit deoarece prețurile sunt accesibile, iar calitatea mâncărurilor este net superioară celor din alte localuri. Voi frecventa restaurantul împreună cu familia mea pentru că este singurul restaurant de calitate din Buftea”, ne-a mărturisit încântat, Orfanakis Stelios, un cetățean grec, stabilit în România și care, împreună cu soția, fetița lor de numai un anișor și prietenii de familie au ținut să participe la evenimentul de inaugurare a localului.  

Stanciu Tănase – profesor de sport, Daniel Costea – consilier local, Aurelia și Cristian Silivaș – PR manager, Richard Geoars cu soția – comerciant, Mariana Dincă – om de afaceri, Tudorel Ștefan – mediu de afaceri, (foto) au fost încântați să descopere deliciile restaurantului grecesc, încă de la festivitatea de deschidere.