Vodafone România renunţă anticipat la costurile de roaming şi oferă companiilor abonamente cu minute nelimitate şi date în roaming fără costuri suplimentare faţă de abonament, potrivit unui anunţ al companiei.

Beneficiile de minute nelimitate şi de date naţionale vor fi incluse astfel şi în ţările din Spaţiul Economic European, alcătuit din toate ţările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein şi Norvegia, scrie ZF.ro.

Clienţii noi şi cei existenţi care vor opta pentru noile pachete îşi vor putea utiliza beneficiile în Spaţiul Economic European pentru abonamente începând de la 13 euro fără TVA.

De asemenea, noile abonamente oferă companiilor posibilitatea de a alege gratuit între pachete de date suplimentare sau beneficii de roaming valabile în 15 ţări din afara Spaţiului Economic European, precum Australia, Elveţia, Egipt, Noua Zeelandă, Qatar, Singapore, SUA, Turcia etc.

„În acest an de referinţă, în care sărbătorim 20 de ani de servicii oferite clienţilor, Vodafone România marchează o nouă premieră, deschizând graniţele comunicării în Europa pentru companii. Flexibilitatea şi posibilitatea de a beneficia de servicii în roaming fără constrângeri sunt elemente-cheie pentru a oferi o experienţă superioară clienţilor noştri”, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.