Antrenorul Marius Șumudică a bătut palma cu primarul Mircea Minea și va mai rămâne un sezon la Chiajna. Condiția sa: să nu fie transferați Bambara și, mai ales, Wellington, mai ales că de ultimul sunt interesați cei de la Dinamo.

În timp ce cei de la Dinamo confirmă faptul că Welling­ton (foto) e pe lista lor de posibile achiziții, cei de la Chiajna spun că nu iau în considerare o mutare a brazilianului, 26 de ani, și nu au fost abordaţi de nimeni în priviţa unui eventual transfer: „Nu a fost nici o legătură între noi și Dinamo. Wellington mai are doi ani de contract cu Chiajna și nu se pune problema să îl cedăm la Dinamo sau la oricare altă echipă. Este un jucător pe care ne vom baza în sezonul viitor“, a declarat conducerea clubului prin intermediul departamentului de presă.

Pe de altă parte, antrenorul Marius Șumudică a anunțat că își va prelungi cu un sezon contractul cu Concordia, dar că a pus unele condiții pentru a rămâne. „Există oferte din zona arabă, dar am bătut palma cu primarul și voi mai rămâne încă un an la Chiajna. Voi pune condiţia ca Bambara și Welling­ton să rămână la club. Vor rămâne jucători din lotul din acest an și sperăm să nu mai avem emoțiile din acest sezon. După ce ne salvăm de la retrogradare este important să strângem cât mai multe puncte, pentru că va conta și pe ce loc terminăm sezonul în ceea ce privește banii din drepturile de televizare”, a spus Șumudică la DigiSport. Tehnicianul a analizat apoi meciul cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 31-a, câștigat cu 1-0, care a îndepărtat parțial norii retrogradării. „În primul rând, sunt fericit de cum au abordat meciul, de sacrificiul depus de jucătorii mei. Nu suntem salvați, încă, fiindcă în fotbalul românesc încă este haos. Ar trebui să ni se dea 2 puncte și vom avea 40 (n.r.-Șumudică se referă la posibilitatea ca meciul cu U Cluj, pe teren 1-1, să fie omologat cu 3-0 pentru Concordia pentru că ardelenii ar fi folosit ilegal un jucător). Nu înțeleg de ce se tot amână și e greu pentru o echipă să joace în subconștient cu gândul că are două puncte în plus, dar în clasament nu sunt trecute. Cazul Martac se tărăgănează de 2 săptămâni. Mai avem 3 finale și le mulțumesc băieților pentru tot ce fac pe teren. Dacă aveam un chipiu, pe cap, îl scoteam în fața lor”.

Concordia a jucat cu Rîmniceanu – Dima, Melinte, Bambara, Bucurică – Onduku, Ispir, Zaharia (Purece ’60, Strătilă ’81), Serediuc – Wellington, Florea (Roșu ’76).