Potrivit WABetaInfo, un site care testează mai devreme funcțiile noi WhatsApp, aplicația de mesagerie testează funcția „delete for everyone”(ștergeți pentru toată lumea). „Serverul funcționează în final și va putea retrage mesaje trimise”.

Astfel, un mesaj expediat nu va dispărea doar de pe ecranul telefonului tău, ci de pe al tuturor participanților la conversație, scrie Digi24.ro.

Altfel spus, dacă vi s-a întâmplat deja să trimiteți din greșeală un mesaj unei persoane și să doriți să-l ștergeți, în curând veți putea face asta în aplicația WhatsApp.

Cu această caracteristică, utilizatorii vor putea să „anuleze trimiterea” unor texte, imagini, clipuri video, GIF-uri, documente, citate și chiar update-uri la status într-o fereastră de cinci minute de la trimiterea acestora, informează The Independent. Totuși, mesajele care au fost trimise de mai mult de cinci minute sau care au fost deja citite nu vor putea fi șterse, mai scrie sursa citată. Potrivit sursei citate, noua funcție va fi disponibilă atât pe Android cât și pe iOS.