Peste 4.000 de doamne și domnișoare au primit dovezi de respect și prețuire din partea comunității

Pentru doamnele și domnișoarele din comuna Clinceni, tradiția petrecerii de 8 Martie a revenit în totalitate, cu toate momentele frumoase cu care administrația și-a obișnuit comunitatea.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 643, ediția print

 

În fiecare an, admi­nistrația comunei Clinceni și-a obișnuit comunitatea să omagieze feminitatea. Revenirea naturii la viață a fost în ultimii ani un prilej minunat pentru bărbații comunei Clinceni să își arate prețuirea și dragostea față de doamnele și domnișoarele din localitate, de ziua lor, de 8 Martie. După pauza provocată de pandemie, primarul Adrian Budeanu, împreună cu viceprimarul Ion Simion, cu sprijinul Consiliului Local, au marcat Ziua Femeii, la Clinceni, cu flori, ciocolată, felicitări și mult așteptata petrecere de la Complexul Belvedere.

Sărbătorirea doamnelor și domnișoarelor din comuna Clinceni a început miercuri dimineața, când zeci de bărbați, angajați ai primăriei, consilieri, sportivi, dar și voluntari, împreună cu primarul Adrian Budeanu şi viceprimarul Ion Simion au colindat întreaga comună pentru a oferi peste 4.000 de flori, ciocolată și felicitări. Este o tradiție respectată cu sfințenie și foarte apreciată de sărbătorite, care și-au exprimat încântarea că fac parte dintr-o comunitate care știe, chiar și prin gesturi simbolice, să le dovedească respectul și prețuirea.

Omagiul adus femeilor din comună nu s-a terminat aici, iar seara, de la ora 18.00, doamnele și domnișoarele au fost răsfățate cu o petrecere de basm, la Complexul Belvedere, din localitate. Conform bunului obicei, primarul Adrian Budeanu și-a așteptat invitatele la intrarea în Complexul Belvedere, oferindu-le flori, ajutat fiind și aici de viceprimarul Ion Simion.

Ca de fiecare dată, îndrăgita interpretă Mărioara Man Gheorghe, educatoare, preoteasă şi fondatoarea grupului de copii ”Mlădiţe ilfovene” a încântat audiența cu muzica sa apreciată de toată lumea și le-a adus pe sărbătorite pe ringul de dans cu foarte mare ușurință.

Am putut observa, cu aceasă ocazie, că primarul localității s-a ocupat cu multă atenție de organizarea acestui eveniment și și-a dorit, alături de toți domnii implicați, ca petrecerea oferită să fie perfectă, plină de momentele deosebite, spre bucuria sărbătoritelor, care au reușit, câteva ore, să lasă la o parte grijile cotidiene.

”Sănătate, iubire, respect”

”În această seară specială, dedicată celor prezente, celor de acasă, vă doresc la mulți ani, multă fericire, să beneficiați de tot ce este mai frumos în viață, sănătate, iubire, respect. În toată viața mea, am respectat și am apreciat femeia și totdeauna am pus-o în valoare. Voi rămâne la fel și vă promit că în anii ce urmează vom face un eveniment de gală cu 1.000 de invitați”, a declarat primarul Adrian Budeanu, bucuros că, în sfârșit, s-a reluat tradiția fiecărui an – de celebrare a femeilor, într-un cadru festiv.

Petrecerea a continuat cu recitalul susținut de Cristina Budeanu, acompaniată de Vega Band, și cu momentele artistice oferite de Mihaela Petrache. Cum era de așteptat, s-a dansat cu multă bucurie, pe ritmurile vesele oferite de artiste, iar distracția a fost încununată cu un delicios tort, care a impresionat asistența și a completat extrem de frumos surpriza oferită femeilor de administrația din Clinceni, dovedind, încă o dată, că edilul și toți bărbații din comună știu că femeile din viața lor sunt cu adevărat speciale, motiv pentru care merită prețuirea lor, mai presus de orice.

Iată, astfel, că putem spune că, de 22 de ani, în ziua de 8 Martie, femeile din Clinceni primesc din partea domnilor gândurile și atenția cele mai alese. O zi specială, în care li se aduce aminte prin mici, dar alese gesturi, că merită să fie răsplătite pentru tot ceea ce înseamnă pentru comunitatea lor.

”Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni! Primăvara iubirii să vă pătrundă sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale! Vă doresc un 8 Martie special!”, a transmis, cu drag, primarul Adrian Budeanu. Așa cum au apreciat și sărbătoritele, a fost o zi fantastică la Clinceni, dedicată femeilor!