Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au organizat miercuri, 17 iulie 2024, acțiuni de informare a participanților la trafic (pe DN1 și A2) cu privire la ultimele modificări în domeniul legislației rutiere, recomandările specifice în contextul temperaturilor ridicate, dar și pentru prevenirea evenimentelor negative generate de oboseala la volan.

Totodată, au fost prezentate aparatele drugtest și etilotest folosite de Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov în activitățile curente derulate în trafic.

Cu această ocazie, adjunctul șefului Inspectorarului de Poliție al Județului Ilfov împreună cu șeful Serviciului Rutier au susținut declarații de presă.

Pe A1, activitatea de informare a participanților la trafic a vizat, de asemenea, ultimele modificări din domeniul legislației rutiere și a fost desfășurată alături de polițiștii Brigăzii Autostrăzi. Și aici au fost prezentate șoferilor aparatele drugtest și etilotest utilizate de polițiștii rutieri de la structura menționată, în activitățile curente derulate în trafic.

Șeful Brigăzii Autostrăzi, comisar șef Gîlceavă Victor, a susținut o declarație de presă pe care vă invităm să o urmăriți mai jos.