Filiala CECCAR Ilfov a transmis publicației noastre o scrisoare deschisă care se adresează membrilor corpului experților contabili și contabililor autorizați din județ. Această scrisoare se constituie ca o invitație adresată membrilor CECCAR Ilfov de a participa la sărbătoarea breslei contabile, de pe 21 septembrie.

Stimate doamne, stimaţi domni

Oamenii de afaceri ai secolului XXI, au întotdeauna în preajma lor un profesionist contabil, care prin cunoștinţele și judecata profesională și în spiritul unui cod etic, contribuie la succesul și dezvoltarea managementului respectivei întreprinderi.

Probabil că știţi deja, Corpul Experţilor Contabili și Contabililor Autorizaţi  ( CECCAR ) gestionează activităţile de pregătire și deontologie profesională a tuturor profesioniștilor contabili din România, indiferent de calitatea pe care o au: experţi contabili, contabili autorizaţi, directori economici, contabili șefi, șefi servicii financiar-contabile sau contabili angajaţi în diferite ramuri ale economiei.

Cu ocazia aniversării zilei de 21 septembrie ca “Zi naţională a contabilului român”, CECCAR are plăcerea de a vă invită, începând cu orele 10.00 la Sala Amfiteatrul ”Marin Toma” din intrarea Pielari nr 4- 6 Sector 4 București (clădirea filialei CECCAR București) să vă bucuraţi, alături de noi, la manifestările ocazionate de această zi.

Veţi avea ocazia să întâlniţi, pe lângă reprezentanţii instituţiilor statului din judeţul nostru și oameni de afaceri și colegi de-ai dumneavoastră, din profesie, cu care să discutaţi și să schimbaţi idei, pentru a obţine un schimb de informaţii util și constructiv.

Ne bucurăm să vă primim, pe 21 septembrie, în București, în Intrarea Pielari nr 2-4 Sectorul 4, sala  Amfiteatrul “Marin Toma”.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la telefonul 021.311.03.41 / 021.352.94.20 /0723.361.482, sau  e-mail  ceccarilfov@ceccarilfov.ro

A dumneavoastră, expert contabil Maria Constantin, pre­ședintele filialei ceccar Ilfov.