Cu siguranţă, frumuseţea este atuul tău esenţial care impresionează reprezentanţii sexului tare şi pe toţi cei care te întâlnesc. Dar diseară trebuie să radiezi de frumuseţe, să fii spectaculoasă ca să te simţi cu adevărat specială. Fie că vei petrece o seară romantică în doi, fie că te vei întâlni cu prietenii oriunde vei sărbători 8 Martie, cu o ţinută simplă dar senzuală şi atrăgătoare, cu un parfum  incitant şi un ten luminos şi catifelat, vei fi la cel mai înalt rang de eleganţă şi rafinament.

Machiajul îţi conturează frumuseţea şi îţi subliniază feminitatea. Seara zilei de 8 Martie este una cu adevărat specială şi ar fi bine să te machiezi cu atenţie, astfel încât, să nu te transformi într-o păpuşă de plastic. Aşadar, chiar dacă este în vogă un anumit tip de machiaj pe care l-ai văzut într-o revistă şi ţi-a plăcut, trebuie se te gândeşti mai întâi, dacă se potriveşte personalităţii tale. Ideal ar fi ca tenul să arate luminous şi suplu în lumina serii. Aşa că alege să te machiezi când încă afară mai este lumină naturală deoarece, lumina fluorescentă a neoanelor distorsionează percepţia culorilor, iar în final, rezultatele se vor vedea când vei ieşi din casă. O lumină naturală, caldă, încadrează mult mai bine trăsăturile evidenţiate prin machiaj faţă de lumina artificială, care în plus face să lucească acea zonă T, deloc estetică, în care sebumul iese la suprafaţă sub efectul căldurii.

Paşii simpli care te transformă într-o divă

Începe prin a-ţi pregăti tenul pentru machiaj. Aplică fondul de ten iar cu un creion corector rezolvă-ţi micile imperfecţiuni, punctual. Apoi foloseşte un fard de obraz care să creeze aspectul luminos al feţei. Poţi folosi un fard bej natural pe care, la nevoie să-l dublezi cu o pudră mineral roz deschis. Nu aplica nuanţe închise la ochi deoarece, îţi întunecă privirea. Chiar dacă obişnuieşti să-ţi machiezi dramatic ochii, seara aceasta este cu totul deosebită, iar tu trebuie să fii strălucitoare şi plină de lumină. Cum machiajul trebuie să fie unul discret, accentul cade pe genele lungi şi întoarse şi pe buzele pline, voluptoase. Pentru machiajul ochilor, foloseşte un fard maro deschis, brun, bej sau cel mult, bleumarin pe care să-laplici la baza genelor superioare. Pentru a oferi profunzime privirii, pleoapele inferioare fardează-le cu un maro foarte deschis.

Ai grijă cum îţi accesorizezi rochia!

Ţinuta vestimentară are un rol extrem de important. Dacă îţi accesorizezi rochia sau bluza cu pietre de diferite culori, atunci se impune şi mai mult ca machiajul să fie unul cât mai simplu, care să nu-ţi încarce şi mai mult partea superioară a bustului. În acest caz, accentul fie cade pe machiaj, fie pe accesorii.