Berbec 21.03 – 20.04

Abordezi probleme care nu-ţi sunt la îndemână, dar nu ai încotro. Să fie oare vorba de unele
speculaţii? Speri ca o persoană de sex opus să-ţi cadă în braţe. Ar fi cazul, fiindcă momentan
stai destul de binișor cu banii. Și te bucuri și de o binemeritată minivacanţă de Paști.

Taur 21.04 – 21.05

Odată cu Paștele, vine și la tine o perioadă benefică, de relaxare, cu activităţi în aer liber care-ţi dau satisfacţii. Unele proiecte revin în actualitate. E bine să le materializezi, mai ales că, la capitolul finanţe, lucrurile nu prea sunt pe roze. Ai calităţile unui bun angajat, așa că… dă-i bice!

Gemeni 22.05 – 21.06

Șarmul tău aparte te va ajuta în zilele de Sărbători, să strălucești în orice conjunctură. Ţi se
vor face oferte tentante. Nu-ţi pierde capul și nu te lăsa condus de orgolii. Este momentul favorabil să iei decizii majore. Evită amânările! Vorba aceea, ce e-n mână, nu-i minciună.

Rac 22.06 – 22.07

Cauţi să te înconjori de oameni de nădejde. Atenție, însă, unii vor încerca să te tragă pe sfoară chiar și acum, în pragul Sărbătorilor. Dacă ai un hop de trecut, bazează-te pe sfaturile celor avizaţi. Săptămâna aceasta, reușita și dezamăgirile, deopotrivă, sunt la ele acasă.

Leu 23.07 – 22.08

Mare grijă pe cine calci pe nervi! Mai ales acum, de Sărbători, trebuie să fii mai atent, mai blând. Dacă afișezi în public un surâs dar sufletul îţi plânge, nu spune nimănui ce ascunde el. E momentul să dai curs unui proiect extrem de important, așa că nu mai sta cu inima îndoită.

Fecioară 23.08 – 21.09

Ești puternic încărcat emoţional, așa că nu ai energia necesară depășirii obstacolelor cotidiene. Comunică-le trăirile celor apropiaţi. Nici nu știi ce legături se pot crea. De Paști, ai o energie debordantă creată de un tonus de excepţie. Atenţie la excesele culinare și nu numai!

Balanţă 22.09 – 22.10

Ai șansa să-ţi lărgești orizontul. Te interesează în mod special ofertele care-ţi vin, iar speranţele îţi dau un nou elan. Restabilește noi forme de colaborare, inclusiv financiare. Ești nerăbdător să vezi dacă șefii se ţin de cuvânt. Da, de Sărbători vei fi un răsfăţat chiar și în această direcţie.

Scorpion 23.10 – 21.11

Ceva nesemnificativ la prima vedere se va schimba, iar consecinţele pentru tine vor fi importante. Doar că, e nevoie să te adaptezi din mers. Păstrează o relaţie destinsă și deschisă cu cei din jur. În ceea ce privește sănătatea, mare grijă la indigestia de Sărbători.

Săgetător 22.11 – 20.12

Cu toate că te descurci bine și singur, cheia succesului o deţine partenerul de viaţă. Doar alături de el vei avea spor în plan profesional și financiar. Vor persista neînţelegerile cu familia. N-ar fi rău să profiţi de zilele libere de Sărbători să ieși, să faci puţină mișcare și să te destinzi.

Capricorn 21.12 – 19.01

Ești prea impresionat de schimbările care se petrec la locul de muncă și riști să te situezi pe o poziţie neinspirată, de pe urma căreia, prestigiul tău poate suferi. Ai nevoie de convingerile șefilor dar ele întârzie să apară. Mai așteaptă măcar până după ce trec Sărbătorile Pascale.

Vărsător 20.01 – 18.02

În ciuda bucuriei venirii Sfintelor Paști, încă mai parcurgi o perioadă confuză. Apar conflicte în relaţia de cuplu privind viitorul vostru. Nu iei în seamă opiniile partenerului și asta nu-i bine. Când petreceţi mai mult timp împreună, evitaţi discuţiile în contradictoriu. Bucură-te de tot ce ai!

Peşti 19.02 – 20.03

Apare ceva nou sub aspect personal. În sfârșit, ți se va oferi șansa de a-ţi exprima liber ideile și planurile cele mai intime. Multe activităţi publice ţi se vor părea atractive. O recompensă financiară la serviciu îţi aduce mai multă liniște interioară și îţi dă un tonus de zile mari.