Pentru mulţi, sezonul distracţiei vine și cu o mare iubire. Întâlnești pe cineva alături de care să trăiești o poveste frumoasă de dragoste sau mai ai de căutat? Astrele știu dacă visul de a fi împreună cu sufletul tău pereche devine realitate în această vară. Află și tu!

 

Articol publicat în ediţia printată a Jurnalului de Ilfov Nr. 352.

Vezi aici şi varianta PDF a paginii de ziar!

http://jurnaluldeilfov.ro/wp-content/uploads/2017/05/23-3.pdf

 

Berbec

Vei avea o vară incendiară. Natura te înzestrează cu abilităţi de comunicare excelente, care te vor transforma într-un adevărat cuceritor. Dacă ești singur, ai toate șansele să-ţi întâlnești sufletul pereche. Iar dacă ai deja un partener, brusc, vei dezvolta o dorinţă arzătoare de a-ţi oficializa relaţia.

Taur

Vara asta aduce schimbări importante și în viaţa ta amoroasă. Și, din fericire, sunt cât se poate de pozitive. După furtunile generate de discuţiile tensionate cu fostul partener, va ieși soarele și pe strada ta. Un nou început este binevenit. De data aceasta și sentimentele tale vor fi mai profunde.

Gemeni

Pasiuni mai vechi revin în viaţa ta și ar putea stârni dorinţe aproape de nestăpânit. Învăluit în mister, vei fi și mai șarmant, mai atrăgător și provocator. Ai grijă ce alegere faci! Nu toate privirile care sunt aţintite asupra ta izvorăsc din inocenţa sufletească. Vei avea și provocări soldate cu dezamăgiri.

Rac

Ochii văd, inima cere. Ispitele vor fi la tot pasul, dar ar fi cazul să nu te entuziasmezi prea tare. Sau… cel puţin, nu de la primele întâlniri. Așteaptă să vezi dacă sentimentele care-ţi vor umple sufletul vor fi și împărtășite, în cele din urmă. Tu ești un familist convins și nu prea te-mpaci cu iubirile de-o vară.

Leu

Vara asta pare a fi cea mai norocoasă în plan sentimental pentru tine. Debordezi de energie, poftă de iubire și-ţi sporește interesul pentru… noutăţi. Mare atenţie dacă ești deja într-o relaţie! Ce începe bine, s-ar putea sfârși prost. Cu siguranţă, o aventură, fie ea și de o durată foarte scurtă, se va întoarce împotriva ta.   

Fecioara

Mai multă atenţie acordată unei persoane anume, nu strică. Dar, nu-ţi face un obicei din asta și nu duce flirtul la extreme. Vara asta este plină de neprevăzut pentru tine, în ceea ce privește  viaţa amoroasă.  Ești ambiţios, dornic să faci schimbări în această direcţie dar nu ești și foarte responsabil.

Balanţa

Vei analiza foarte bine situaţia în care te afli și vei încerca să faci ordine în viaţa ta sentimentală. Iar acest lucru îţi va aduce mai multă liniște și împăcare de sine. Dacă ești într-o relaţie în care nu te simţi bine pe deplin iar balanţa înclină spre nemulţumire, atunci vei pune punct. Singur, îţi poţi găsi jumătatea.  

Scorpion

Pentru că simţi nevoia de afecţiune mai mult decât în alte dăţi, vei fi în căutarea iubirii perfecte. Dar acest lucru s-ar putea să-ţi pună sufletul pe jar, nu să ţi-l bucure. Persoana pe care ţi-o dorești în viaţa ta nu se ridică la nivelul așteptărilor tale și nu se comportă întocmai ca un erou dintr-un film romantic. Îţi irosești sentimentele.

Săgetător

Te vei bucura de o viaţă amoroasă strălucită în această vară. Vei îmbina, în cel mai plăcut mod, distracţia cu iubirea și atenţia de care are nevoie partenerul tău. Iar rodul acestor sentimente puternice nu va întârzia să apară. În curând, aţi putea primi și un nou membru în sânul familiei voastre.  

Capricorn

Pentru tine este o perioadă în care astrele îţi aduc mari bucurii în alte direcţii, nu în plan sentimental. Desigur, vor exista flirturi, dar ele nu se vor soluţiona după placul inimii tale. În cazul tău, sezonul estival se dovedește a fi doar sezonul distracţiei la maxim, nu și al iubirii.

Vărsător

Și la tine, dragostea se va simţi din plin. Partenerul de viaţă începe să dezvolte sentimente tot mai profunde și mai solide pentru tine, iar acest lucru îl va îndemna să-ţi propună să faceţi pasul următor. Bat clopote de nuntă. Vara asta s-ar putea să decideţi să faceţi o nuntă sau, cel puţin, o logodnă.

Pești

Vei scoate din arsenalul tău de seducţie șarmul și candoarea care te caracterizează pentru a atinge inima unei persoane dragi. Iar șansele de reușită sunt foarte mari. Sentimentele și pasiunea ta sunt la cote maxime în sezonul estival, iar asta nu poate fi decât un lucru promiţător, care-ţi va aduce un început frumos de relaţie.