Berbec

Zile ideale pentru a bloca anumite lucruri la nivelul la care se află ele, ca să le aduci schimbări importante. Determinarea și siguranţa ta de sine sunt de neegalat, iar ceilalţi vor face tot ce pot pentru a te ajuta. Doar pasiunile acelea duse la extrem ţi-ar putea crea probleme.

Taur

Știi ce vrei și nu-ţi este frică să-ţi urmezi visul care ţi-ar putea schimba viaţa radical. Mergi înainte! E o vreme numai bună pentru realizarea ambiţiilor îndrăzneţe. Cei din jurul tău vor fi impresionaţi de atitudinea ta entuziastă. Cu precauţie, însă. Atitudinea energică te poate băga în conflicte.

Gemeni 

Gândește-te bine la tot ce ai de făcut. Străduiește-te să fii mai organizat. Din moment ce ai  ener­gia necesară pentru a reuși să te concentrezi asupra obiectivelor, nimic nu te poate împiedica să-ţi duci la bun sfârșit acţiunile. Toate sunt în favoarea ta.  

Rac   

Ai o senzaţie de teamă care te face să nu te
simţi în stare să ieși din carapace. Încearcă, totuși, să găsești curajul necesar! Trebuie să-ţi găsești puterea de a pune lucrurile în ordine într-o relaţie personal deficitară. N-ar fi rău să aplici câteva trucuri inspirate din interacţionările altora.  

Leu

O perioadă în care te simţi foarte sigură pe tine și planurile tale, fapt ce s-ar putea traduce printr-o perspectivă mai profundă cu privire la situaţia ta actuală. Ar fi de bun augur să rămâi stăpân pe situaţie în orice circumstanţă, să nu lași pe altcineva să-ţi inducă o altă stare.

Fecioară

Dorinţa ta arzătoare de a obţine cu orice preţ anumite lucruri te obsedează mai mult decât oricând. Este adevărat, ai putea înregistra mari progrese. Dar totuși, prin înflăcărarea ta în drumul pe care l-ai ales, ai grijă să nu rănești o persoană care este foarte importantă pentru tine.

Balanță  

Încearcă să te autodepășești, să treci de vechile limite! Acum ești trist și capricios, dar trebuie să vezi aceste stări ca pe niște oportunităţi prin care să lași deoparte orice sentimentalism ciudat care te ţine în loc. Profită de faptul că oamenii din jur se bucură de compania ta.   

Scorpion

Având în vedere că ai prieteni în poziţii importante, așteaptă-te să primești ceva ajutor în această perioadă. Fii generos și împărtășește norocul tău! Compasiunea va începe să-ţi provoace o dorinţă exacerbată de a ajuta pe toată lumea. Și ar fi bine să te apuci de treabă.  

Săgetător

Mai mult decât oricând, vei fi obsedat de bani și de lucruri materiale, dar aceasta nu înseamnă că trebuie să fii morocănos. Dacă vei apela la originalitatea ta, vei găsi modalităţi creative de a pune mâna pe ceva mă­runţiș.

Capricorn

Strategiile tale atent premeditate, încep să dea rezultatele pe care le aștepţi de multă vreme. Familia și apropiaţii vor fi impresionaţi de planurile tale, așa că poţi să fii mândru de eforturile pe care le-ai făcut. Progresul devine un pic mai dificil, dar lucrurile nu sunt ceea ce par.     

Vărsător

Este momentul să începi să te lupţi pentru a prelua comanda la serviciu. Cu mare grijă, însă, pentru a nu ajunge să ieși pe locul doi din competiţie. Ideea din spatele acestei lupte, precum și motivele pentru care se zbat atât de mult ceilalţi, vor fi explicite mai curând de cât ai crede.

Pești

Eforturile tale și creativitatea îţi vor fi răsplătite din plin, abia acum. Să nu te surprindă faptul că alţii găsesc atractivă energia ta ambiţioasă. Și totuși, încearcă să te organizezi mai bine, să-ţi completezi abilităţile, pentru că s-ar putea să găsești o modalitate mai bună de a rezolva lucrurile.