Berbec

În această săptămână, primești multe oferte de ieșiri, excursii, întâlniri. Toate sunt tentante, dar e momentul să te concentrezi asupra relaţiei de cuplu. Este o perioadă propice consolidării relaţiilor, revanșelor, momentelor în doi. Profesional, vei întâmpina anumite dificultăţi.

Taur

Neliniștea sufletească provocată de întâmplările neplăcute din viaţa sentimentală, o să te cam scoată din ritm pentru câteva zile. Problemele pornesc de la crizele de gelozie, așa că trebuie să ai grijă să nu dai apă la moară bănuielilor. Oricum, bârfele altora vor complica situaţia.

Gemeni 

Intri într-o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Asta înseamnă că vei avea șanse de promovare sau o mărire de salariu. Profită acum pentru că nu se știe când vei mai avea o asemenea ocazie! O datorie care datează de ceva timp ţi-ar putea da peste cap bugetul.  

Rac   

Pentru tine va fi o săptămână dedicată distracţiilor și flirtului. Cu farmecul tău debordant, vei cuceri foarte ușor persoanele de sex opus. Te ajută mult și reputaţia ta de timid care nu va face decât să-ţi ridice credibilitatea. Și totuși, nu e o perioadă propice pentru a începe o relaţie.  

Leu   

Muncești până la epuizare, dar nu degeaba. Toate eforturile pe care le depui acum, vor fi răsplătite în scurt timp și nu vei mai avea motive să te plângi de bani. Emoţiile legate de stabilitatea locului de muncă nu trebuie să te descurajeze, pentru că lucrurile se vor îndrepta cât de curând.

Fecioară

Vei lua o decizie pripită în dragoste, pe care o vei regreta mai târziu. Ori te cerţi cu partenerul, ori te vei arunca într-o relaţie nepotrivită. Spre norocul tău însă, ţi se va da ocazia să descurci lucrurile și trebuie să profiţi de această șansă. Tensiuni care te indispun vor fi și în grupul de prieteni.

Balanță  

Ai în faţă o săptămână excelentă, mai ales în ceea ce privește relaţionarea cu oamenii din jur. O să te bucuri de reușita cuiva drag, dar și de propriul progres. Îţi vin niște vești foarte bune legate de job. Și în dragoste vei avea multe surprize plăcute. Începi să te gândești la viitor.   

Scorpion

Îţi vei dedica majoritatea timpului relaţiei de cuplu și eforturile tale vor fi apreciate. Ai ocazia să petreci momente de neuitat, chiar dacă ești singur. În ciuda perioadei favorabile în plan sentimental, nu vei lega o relaţie stabilă. Nu te stresa pentru celelalte aspecte. Se rezolvă singure.  

Săgetător

O să ai ceva neliniști din cauza unor tulburări ale stării de sănătate. Nu e nimic grav dar, ca de obicei, vei exagera totul și te vei speria singur. Profesional, numai de bine. Vei reuși să fii foarte convingător și să obţii niște favoruri importante din partea superiorilor ierarhici.

Capricorn

Dacă te confrunţi cu unele probleme financiare, e semn că trebuie să te zbaţi mai mult să găsești soluţii. Ocazii de a obţine ceva câștiguri suplimentare vor fi, dar trebuie să fii pe fază. Ai putea încheia niște contracte avantajoase, dar trebuie să fii mai implicat și mai convingător.    

Vărsător

Încurcăturile care s-au abătut asupra ta în ultima perioadă, par să nu se mai termine. Dar o veste bună în sfera profesională îţi va ridica moralul și nu te vei mai simţi neputincios. Urmează să ai o discuţie serioasă la serviciu care ţi-ar putea aduce renegocierea salariului.

Pești

În cazul în care ești singur, îţi vei dori o relaţie stabilă. Perioada e foarte bună pentru a te apropia de cineva, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedezi primei persoane care-ţi iese în cale. Trebuie să-ţi păstrezi obiectivitatea, chiar dacă asta presupune să rămâi singur o vreme.