Berbec

Poți face bilanțul ultimei perioade și, în general, vei fi mulțumit de ceea ce ai realizat. Ai, în continuare, multă energie pentru proiectele de viitor, așa că totul pare să meargă strună, atât în viața personală, cât și în viața profesională. Încearcă să realizezi cât de mult poți.

Taur

Trebuie să fii ceva mai curajos pentru a avea susținători. Având pe cine să te bazezi, te vei simți mai confortabil și mai încrezător în propriile forțe, vei avea mai multă îndrănzeală în a face ceea ce ți-ai pus în minte. Atenție la detalii, căci unele dintre ele chiar pot face diferența!  

Gemeni 

Ai proiecte mai vechi care se vor finaliza în această săptămână. Rezultatul lor depinde de ceea ce ai lucrat în săptămânile anterioare, de eforturile pe care le-ai investit. Acceptă și ajutor din partea celorlalți, însă analizează cu grijă ideile care vin din partea acestora.  

Rac

Parcă toată lumea din jurul tău vorbește codificat. Uneori nu mai înțelegi nimic din ceea ce se petrece în jur. Privește cu mai mare atenție! S-ar putea să descoperi că este vorba de cu totul altceva. Poate ți se pregătește o surpriză și acesta este motivul pentru care toți se poartă ciudat.  

Leu

S-ar putea să fii puțin demoralizat, să te simți puțin pierdut, să nu ai aceeași vervă și același entuziasm care te caracterizează de obicei. Poate ar fi bine să te oprești puțin și să meditezi,
să-ți regăsești pacea interioară. Poate ai ceva conflicte interioare care nu-ți dau liniște.

Fecioară

Nu te mai teme să acționezi, nu te mai lăsa limitat de tot felul de motivații, mai mult sau mai puțin plauzibile. Motive de a nu acționa se pot găsi mereu și dintre cele mai diverse. Dacă vei continua cu această atitudine ezitantă, vei fi pe punctul de a pierde încrederea celor din jur.

Balanță

Săptămâna asta vei fi în derivă. Îți vor lipsi, la modul serios, resursele. Nu ești deloc motivat, nu-ți vei găsi scopul și asta te  deprimă teribil. Nici măcar nu ești în stare să-ți stabilești obiectivele pentru aceasta perioadă, dar să le mai și pui în aplicare. Creativitatea nu mai dă rezultate.    

Scorpion

Este important să găsești puțină liniște în programul încărcat de săptămâna aceasta. Nu te mai agita inutil, conservă-ți energiile, pentru lucruri care realmente merită. Ia-ți o pauză de jumătate de oră, relaxează-te și pune-ți ordine în gânduri, stabilește-ți cu grijă prioritățile.  

Săgetător

Intri într-o perioadă de tranziție, o perioadă în care lași ceva în urmă spre a trece către altceva. Poate dorești să lași în urmă trecutul, o relație care nu a mers așa cum ți-ai fi dorit, un proiect care nu a dat rezultatele așteptate. Poate îți schimbi locul de muncă sau poate ai primit o promovare.

Capricorn

Folosește din plin energiiile vindecătoare din jurul tău, în oricare din aspectele vieții unde simți nevoia. Pe plan profesional, lucrurile se mișcă din ce în ce mai bine și asta te însuflețește și îți dă curaj să încerci lucruri noi. Îți dorești ceva mai multă liberate de mișcare și faci demersuri.     

Vărsător

Stabilește-ți scopul, fă-ți planul și apoi acționează fără să tragi de timp în mod inutil. Este cea mai bună strategie și așa vei avea succes. Acesta este modul de gândire pe care trebuie să-l adopți în această săptămână. E bine să analizezi lucrurile mai în profunzimea lor ca să nu greșești.

Pești

În aceste zile, ai o predispoziție mai mare de a te împiedica de diverse mărunțișuri, de a da atenție detaliilor. Este posibil să apară și o serie de persoane care să forțeze nota, dorindu-și cu tot dinadinsul să fie inclus în proiectele pe care le desfășori. Menține-ți o atitudine fermă.