Se anunță un sezon cu schimbări majore în plan profesional și personal pentru unele zodii, cu eforturi susținute, pierderi sau câștiguri surprinzătoare, pentru alți nativi. Iată ce ți-au pregătit astrele, pentru perioada imediat următoare!

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 371, ediția print

23-page-001

Berbec

În sfârșit, vine și pentru tine o perioadă cu mai puține griji. Viața începe să capete un ritm mai lent în următoarele luni, ajungând chiar să amâni anumite planuri, petreceri de familie sau proiecte personale. În cele două luni de toamnă care vor veni, trebuie să-ți sacrifici timpul liber, să muncești mult peste program sau să colaborezi la un proiect extrem de dificil, pentru a obține ceva bani în plus.

Taur

Cu tine astrele vor fi generoase în plan profesional și ceea ce realizezi acum te va ajuta mult în carieră, în viitorul apropiat. Nu este exclus să te bucuri și de o promovare până la sfârșitul sezonului. Lunile octombrie și noiembrie sunt o perioadă bună pentru schimbări sau pentru proiecte îndrăznețe. Când ai de luat decizii, urmează ți instinctul! Ai șansa să iei cele mai bune decizii pentru tine și familie.

Gemeni

Ține-ți familia cât mai unită! Chiar dacă trăiești cu impresia că timpul trece fără folos, per ansamblu, te vei bucura de câteva luni frumoase, mai ales în plan sentimental, afectiv. Vei excela și la capitolul comunicare. Renunță la pesimism, dacă vrei să schimbi câte ceva în domeniul profesional. Vei avea mici realizări, dar nu vor lipsi nici încercările grele care-ți vor zădărnici pașii către succes.

Rac

Ai în față o perioadă în care-ți poți îndrepta deciziile greșite pe care le-ai luat până acum. Vei fi avantajat și de faptul că vei beneficia și de ceva câștiguri suplimentare. Luna plină din noiembrie îți aduce vești cum nu se poate mai bune în sfera sentimentală. Fie întâlnești pe cineva care o să-ți împărtășească dragostea, fie se lămuresc anumite lucruri și vei ajunge să ai o relație mai echilibrată și mai consolidată.

Leu

Toamna asta va fi des­tul de schimbătoare pentru tine. Săptămânile norocoase vor alterna cu perioade mai dificile. Pe deoparte o să faci alegeri inspirate în carieră care, bineînțeles, îți vor aduce și câștiguri foarte bune. Pe de altă parte, te vei lovi tot felul de ­obstacole. Însă, dacă te vei concentra cât mai bine cu putință pe ceea ce ai de făcut pe termen scurt, vei face pași importanți spre progres.

Fecioară

Neînțelegerile cu partenerul de viață se vor risipi fără să depui prea mari eforturi. Ba chiar, spre uimirea ta, vei observa că totul vine de la sine și te vei bucura de câteva săptămâni în care dragostea va conta cel mai mult. Dacă acum ești singur, în curând, o iubire nouă îți va transforma viața, îți va da tot mai multă energie și te va ține departe de aspectele mai puțin plăcute ale zilelor de muncă. Cert e că uiți de probleme.

Balanță

Profită de oportuni­tăți! Aceasta este perioa­da ta norocoasă și îți aduce multe avantaje, în mai multe direcții. Acum ai ocazia să-ți vindeci rănile din dragoste și să te bucuri de momente pline de romantism. Și în carieră apar oportunități de avansare. Din păcate, lipsurile financiare încep să se acutizeze și să-și pună amprenta serios pe modul tău de viață. Ai mare grijă cum îți cheltuiești banii, pe ce-i investești.

Scorpion

Pentru tine se anunță noi șanse de câștig, iar asta trebuie să te încurajeze să mergi înainte, oricât de greu ți-ar fi. Vor apărea oportunități chiar și de avansare în funcție, dar pentru a-i face față este indicat să ai un program cât mai bine organizat. Ți se va cere să colaborezi la mai multe proiecte, deci, caută ți echilibrul interior și pre­gă­tește-te fizic și psihic pentru tot mai multă muncă și responsabilități pe măsură.
Săgetător

S-au adunat prea multe griji și responsabilități, iar organismul începe ­să-ți dea semne de epuizare. În plin sezon răcoros, ar fi bine să-ți găsești timp și pentru tine, să te ocupi mai mult de propria persoană. Citește, relaxează-te, încearcă să faci lucruri care sunt pe placul sufletului tău și cărora nu le-ai mai acordat atenție de multă vreme! N-ar fi rău ca, din când în când, să te-ntâlnești cu oameni dragi și să stați la povești.

Capricorn

Deși nu este pe placul tău acest sezon, în următoarele două în următoarele două luni vei avea mai multă energie și vei fi mai optimist ca niciodată. Vei reuși să te impui într-o relație incertă în care te afli de ceva vreme și vei lua o decizie care îți va aduce liniștea. Îți vin vești bune care vizează situația ta financiară și începi să faci planuri de viitor în familie. Tot acum vei primi și o vizită specială care-ți aduce avantaje.

Vărsător

Îți vin multe provocări. Ar fi de preferat să te implici doar în acele activități care sunt mai ușoare și plăcute, pentru că și relațiile de familie vor fi mai tensionate decât de obicei și ai nevoie de un refugiu. N-ar fi exclus nici să pierzi o sumă mare de bani. Noroc că situația ta financiară se va redresa în lunile de iarnă. Cu maximă atenție, vei găsi totuși, o cale de a obține tot ceea ce-ți dorești în plan profesional.

Pești

Ești obișnuit să mun­cești mult, iar în acest sezon te așteaptă câteva proiecte importante, pentru care vei capabil de mari sacrificii. Nu vei obține nimic fără efort, chiar dacă îi cucerești pe mulți cu farmecul tău. Vei lucra și în beneficiul unor persoane dragi, fără să aștepți mari recompense de la acestea. Traversezi o perioadă cu cele multe evenimente, cu planuri de carieră, cu întâlniri neașteptate și situații imprevizibile.