Berbec

Diminuezi în mod voit efectele negative ale unei întâlniri prin simplul fapt că preferi să îți ții părerile pentru tine. În plan sentimental, te poți aștepta la ceva flirturi nevinovate, din care poate ieși o relație serioasă pe termen lung.

Taur

Este bine să-ți îndrepți atenția spre persoana iubită, copii și hobby-urile dragi sufletului tău. Activitățile recreative desfășurate alături de cei dragi te amuză și te provoacă să-ți exersezi creativitatea. La serviciu se animă atmosfera datorită unor sarcini de lucru ce trebuie rezolvate.

Gemeni

Multă muncă la serviciu și în plan personal. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția, destul de zgomotos, afecțiuni mai vechi sau mai noi. La serviciu există animozități ascunse, conflicte mocnite ce stau să izbucnească din moment în moment.

Rac

Sunt momente bune pentru a lămuri bugetul de cheltuieli și pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiește cu măsură și evită implicarea în câștiguri rapide, dar nesigure. Îți faci planuri de călătorii, apar invitații la seminarii și activități culturale.

Leu

Ești solicitat de multă lume, atât la serviciu, cât și acasă. Alege-ți vorbele și gesturile cu mare grijă, întrucât îți vor fi urmărite cu deosebită atenție și criticate în consecință. Foarte importante sunt acum relațiile pe care le ai cu prietenii și protectorii din domeniul socio-profesional.

Fecioară

Vei fi înconjurat de prieteni, mai mult decât oricând. Dar, emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, așa că îți va fi greu să ajungi la un consens chiar și cu tine însuți. Evită să povestești despre tine și planurile tale de viitor. Îți trebuie odihnă, discreție și dozarea eforturilor la serviciu.

Balanță

Planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, activități socio-profesionale. Sunt subiectele principale ale acestei săptămâni și bine ar fi să te ocupi pe îndelete de ele. La serviciu ți se cere să reiei unele sarcini de lucru vechi, care au rămas cumva nefinalizate.

Scorpion

În relațiile de prietenie se finalizează un capitol important. Asta înseamnă că vei renunța la unii sau îți vei schimba radical atitudinea față de ei. A venit timpul să-ți redefinești conceptul de prietenie și să te orientezi, totodată, spre alte persoane de o mai bună calitate.

Săgetător

Ești capricios și puțini sunt capabili să-ți intre în voie. E o perioadă bună de a-ți face planuri noi și pentru a acorda mai multă atenție nevoilor tale sufletești, dar și pentru a studia pe îndelete relațiile din preajma ta. Se îmbunătățesc veniturile din activitatea profesională și nu numai.

Capricorn

Este nevoie să te ocupi de curățenii generale, reparații sau de vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Fii prudent, deoarece relațiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea și comunicarea lasă de dorit. Ar fi bine să nu te bazezi pe deciziile de acum.

Vărsător

Sunt șanse mari să trasezi direcții noi atât în plan personal, cât și profesional. Accentele acestor zile se află pe relațiile cu ceilalți, mai ales pe relațiile cu partenerul de viață și pe relațiile de colaborare. Renunță la ceea ce nu-ți mai este de folos și orientează-te spre noi orizonturi parteneriale.

Pești

Multă lume va dori să-ți vorbească. Însă emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, deci fii prudent și evită discuțiile ample. Se pot relua teme sau activități vechi. Gândurile tale sunt îndreptate spre câștiguri și investiții, dar ar fi bine să amâni semnarea documentelor importante.