Electrica a lansat vineri, 27 iulie, cea de-a treia ediţie a Programului de Granturi „Electrica pune România într-o altă lumină”, program ce se va desfășura în perioada 27 iulie – 26 august 2018, pe site-ul instituţiei.

„Este o competiţie naţională de proiecte, prin intermediul căreia compania Electrica încurajează iniţiativele sustenabile ale românilor care vor să își sprijine comunitatea pentru a se dezvolta”, se arată într-un comunicat remis
AGERPRES. Programul are o valoare totală a finanţărilor oferite de Electrica de 50.000 de euro. Acestea vor fi acordate proiectelor care ocupă primele locuri, până la acoperirea sumei totale.

O competiție cu un spectru larg de participare

Prin programul „Electrica pune România într-o altă lumină” vor fi finanţate iniţiative din domeniile educaţie, servicii sociale și de sănătate, mediu, cultură și sport. Atât persoanele fizice, cât și organizaţiile neguvernamentale și instituţiile de învăţământ, au oportunitatea să propună proiecte prin care pot solicita finanţare din partea Electrica. Competiţia se va desfășura în mai multe etape: înscrierea propunerilor de proiect, prin completarea și trimiterea unui formular disponibil pe www.electrica.ro; perioada de verificare a eligibilităţii propunerilor de proiect înscrise (27 – 31 august); jurizarea propunerilor de proiecte eligibile (3 – 14 septembrie); anunţarea câștigătorilor (20 septembrie).

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piaţa de distribuţie și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul serviciilor energetice. Grupul Electrica oferă servicii la peste 3,6 milioane de clienţi și are o arie de cuprindere naţională cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord și pe cuprinsul întregii ţări pentru funizarea energiei electrice și pentru întreţinere și servicii energetice.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.413