www.zodiacool.ro

Berbec

Pentru tine începe o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să ţi se facă o ofertă de muncă, aparent avantajoasă, dar nu este cazul să te grăbeşti cu răspunsul. Încercă să îţi faci un program în care să alternezi eforturile cu odihna.

Taur

Fii alături de partener pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duci lipsă de energie, dar nu reuşeşti să o foloseşti într-un scop concret, constructiv. Verifică actele cu deosebită atenție şi nu îţi pune semnătura pe nimic din ceea ce nu ai apucat să studiezi în prealabil.

Gemeni

Vei avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care te favorizează. N-ar fi exclus ca partenerul de viață să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea îți poate consolida relaţia cu fiinţa iubită.

Rac

Farmecul personal îţi dă ocazia să te faci remarcat oriunde te duci. Dacă eşti implicat într-o relaţie stabilă ţi-ai putea dori o schimbare de mai mare anvergură. Totuşi nu te arunca cu capul înainte. Acceptă cu încredere colaborările ce ţi se propun. Unul din proiecte îți poate aduce schimbări majore.

Leu

În această săptămână, energia ta va fi îndreptată mai mult spre rezolvarea chestiunilor de serviciu, lucru care se va dovedi eficient. Colaborarea cu cei din jur îţi va permite să rezolvi chiar mai multe decât ţi-ai propus într-un timp atât de scurt. Una din dorinţele tale mai vechi va deveni realitate.

Fecioară

Eşti mai agitat, mai neliniştit şi nu prea ai chef de muncă. Pe cât posibil nu te implica în activităţi riscante. Sunt o mulţime de făcut, dar cum munceşti cu plăcere efortul nu te va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar.

Balanță

În următoarele zile, nu vei fi în forma ta cea mai bună, iar activităţile în care vei fi implicat te vor solicita mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia te va ajuta să te descurci cel puţin mulţumitor. Ești cam risipitor cu banii. Fii cu mare băgare de seamă, căci nu ar fi exclus să te păcălească cineva.

Scorpion

Va trebui să revii asupra unor lucrări de care aproape ai şi uitat. Dar, pentru ceea ce va trebui să întreprinzi în această perioadă este nevoie de perseverenţă. Dacă ai de luat decizii, încearcă să priveşti situaţia în ansamblu şi nu zăbovi prea mult asupra detaliilor. Nu te implica în activităţi importante.

Săgetător

Nemulţumirile pe care le ai pot genera discuţii obositoare şi în plus sunt exagerate. Ar fi mai bine dacă ai fi mai înţelegător, mai tolerant. Este posibil să faci unele cheltuieli împreună cu partenerul de cuplu. Dacă ai de gând să pleci la drum, mare atenţie cu actele de călătorie!

Capricorn

Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere psiho-afectiv funcţionezi la limita superioară. Nici starea fizică nu te va dezamăgi în această perioadă. Totuşi, ar fi de bun augur dacă ți-ai trece în program şi o activitate care să te relaxeze.

Vărsător

Vei avea multe de făcut mai ales pe acasă. Este posibil să se producă o stricăciune în apartament. Discuţiile în contradictoriu cu rudele ți-ar putea crea o stare de iritare în aceste zile. Te vei liniști abia abia după participarea la o activitate social care te va ajuta să priveşti cu optimism spre viitor.

Pesti

Te frământă problemele cu care te confrunţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum ţi se pare. Încearcă să iei lucrurile mai uşor şi vei vedea că-ți va fi bine. O surpriză plăcută te va ajuta să vezi viaţa mai frumoasă. Nu prea vei reuşi să faci chiar tot ce ţi-ai propus, dar până la urmă, tot răul va fi spre bine.

1515Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov. nr.451