www.zodiacool.ro

Berbec

Șansa de a-ți crește veniturile este foarte mare în această perioadă. Apar schimbări în modul de lucru în sensul că vei lucra mai inteligent și nu mai greu ceea ce va duce la îndeplinirea unui vis mult așteptat. Starea ta de spirit este foarte bună, te simți energic și ai poftă de aventură.

Taur

Experiența te-a antrenat să fii sceptic. Dacă ceva pare prea bun pentru a fi adevărat, trezește-te. Asta nu înseamnă că nu trebuie să crezi în romantism. Doar că, îți protejezi foarte mult inima, deoarece ești conștient că sentimentele delicate rănesc tocmai atunci când nici nu te aștepți.

Gemeni

În această săptămână, ai dispoziția necesară pentru a rezolva orice eroare. Vocea interioară îți spune dacă ești pe drumul cel bun și ce ai de făcut în continuare. Cere informații fiabile, în special atunci când vine vorba de afaceri, bani și realitățile dure de a câștiga prestigiu. Adevărul e hrănitor.

Rac

Există puține șanse să te întorci într-un loc anume. Strategia ta este de așa natură încât, indiferent de ce mișcări face altcineva, ai tot timpul un as în mânecă. În viața personală ar putea să apară anumite tulburări. Îndoieli legate de fidelitatea partenerului de viață îți inspiră explorarea incertitudinii.

Leu

Toate preocupările legate de un plan mare sunt puse în așteptare pentru moment. Diversiunile sunt abundente, deși obligațiile de serviciu sunt și ele pe măsură. Inerția este primul obstacol și este nevoie de inițiativa de a sări peste el. În aceste zile, ești dornic să obții cât mai mult posibil.

Fecioară

Știi că trebuie să-ți protejezi timpul liber, mai ales dacă există multe lucruri pe care aștepți cu nerăbdare să le faci. S-ar putea chiar să refuzi o invitație socială pentru a-ți rezerva cât mai mult timp. Cu toate acestea, îți poți construi o stimă de sine puternică prin menținerea unor limite clare.

Balanță

Îndeplinirea responsabilităților, câștigarea salariului și relaxarea cu prietenii sunt elementele principale din lista de sarcini de săptămâna asta, dar nu neapărat în această ordine. Nu ești interesat să fii în centrul atenției acum, dar în mod clar, unii nu se simt confortabil în preajma ta.

Scorpion

Dispui de o energie debordantă, de-a dreptul înălțătoare iar dacă îi urmezi fluxul, te va duce exact unde vei dori să mergi. Participă activ la procesul de manevrare în locul potrivit la momentul potrivit. Succesul așteaptă sosirea ta dacă aduci la masă un set de abilități bine lustruite.

Săgetător

Spiritul aventurii se strecoară mai întâi în visele tale, apoi devine o influență puternică asupra căilor tale de veghe. Adevărul este că ești gata să te eliberezi de trecut și să te îndrepți cu îndrăzneală spre viitor. Orice lucru de la o coafură nouă la o schimbare de carieră ar putea fi pe agenda ta.

Capricorn

Un obiect sau un loc pe care îl frecventezi în mod obișnuit capătă dintr-o dată un înțeles nou, deoarece se descoperă mai multe despre originile sale. Ești întotdeauna fascinat de o poveste interesantă și ești dornic să umpli orice lacună. Învățarea este o aventură și se poate dovedi a fi utilă.

Vărsător

Realitatea s-ar putea să nu corespundă așteptărilor tale, provocând o confuzie neașteptată. O înțelegere deplină a unei anumite decizii și a motivelor sale de bază ar putea avea nevoie de timp pentru a se dezvolta, astfel încât să nu fii surprins dacă nu ești înțeles imediat. Există o mulțime de variabile.

Pești

Amânarea unor lucruri importante te poate ține ocupat în această perioadă. O situație jenantă te-ar putea ajuta să compensezi acel timp pierdut, dar ai grijă să nu faci greșeli din neatenție. O dată ce te afli în fața termenului limită, sentimentele de control și încredere se reîntorc la normal.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.453