Pentru că o zi specială, cum este cea de 8 Martie, trebuia încheiată cu o seară pe măsură, duminică, la Moara Vlăsiei, începând cu ora 18.00, în Sala „Codrii Vlăsiei”, a Căminului Cultural, a fost celebrată feminitatea, frumusețea, iubirea și miracolul vieții.

Femeile de toate vârstele, au fost invitatele speciale ale primarului Andrei Filip și Consiliului Local, la un spectacol extraordinar, dedicat în exclusivitate reprezentantelor sexului frumos. La intrarea în sală, doamnele și domnișoarele au fost întâmpinate de primarul comunei, Andrei Filip. Cu bucurie în suflet, acesta le-a dăruit câte o felicitare, o floare superbă, o dulce ciocolată și le-a adresat cele mai calde și mai sincere urări de sănătate și împliniri.

“Serbăm femeile, cele mai minunate ființe de pe pământ”

“Ca în fiecare an, de 8 Martie, am organizat un eveniment special, prin care ne serbăm mamele, soțiile, fiicele, surorile și prietenele. Ele sunt cele mai frumoase și mai minunate ființe de pe pământ. Lor le datorăm tot ceea ce avem și ce suntem astăzi, așa că, dorim să le oferim o seară specială. Avem invitați de seamă, care să le cânte și să le încânte inimile și le-am pregătit multe surprize. Tuturor doamnelor din Moara Vlăsiei, le urez din suflet „La mulți ani!”, le doresc să fie sănătoase și toate împlinirile frumoase și spiritul acestei zile să le însoțească pretutindeni”, ne-a spus primarul Andrei Filip.

Doamnele, într-o superbă călătorie muzicală

Iubit de generații de melomane, Gabriel Dorobanțu a deschis seara festivă. Doamnele și domnișoarele au ascultat cu plăcere cântecele interpretului, au fredonat și au dansat pe melodiile sale nemuritoare.  Împreună cu interpretul lor preferat, au pornit într-o superbă călătorie muzicală, cu un tren al speranței, bucuriei și iubirii. “Trebuie să-l felicităm pe domnul primar, că se gândește la doamnele și domnișoarele din localitate. Tuturor doamnelor de aici, le doresc să aibă bucurii, să fie fericite și să-și împlinească visurile. Este minunat să ne întâlnim de 8 Martie și să le cânt despre iubire”, ne-a spus îndrăgitul interpret, Gabriel Dorobanțu. Spre final, reprezentantele sexului frumos au cântat și au dansat pe muzica etno, inspirată din foclorul românesc, a Trupei Haiducii. Programul a fost prezentat de actorul Marcel Horobeț.

Tombolă și concursuri cu premii

Seara s-a încheiat cu mari surprize, pentru toate invitatele. Au fost organizate trei concursuri și o tombolă, premiile consistente fiind oferite de primarul Andrei Filip. Cea mai tânără mămică, o fată de 18 ani, a primit un robot de bucătărie. La polul opus, cea mai vârstnică mamă, o localnică de 85 de ani, a intrat în posesia unui set de cratițe turnate. Iar mama cu cei mai mulți copiii, șase la număr, a câștigat un aspirator. La tombolă, au fost câștigate un aragaz, o mașină de spălat și un frigider.