De 8 Martie, și reprezentantele sexului frumos din comuna Ștefănești au fost răsfățate cu daruri de suflet. Ca simbol al prețuirii pe care o poartă doamnelor și domnișoarelor din localitate, primarul Ionel Robert Ștefan, viceprimarul Virgiliu Mircea Gheorghiță și consilierii locali, le-au pregătit sărbătoritelor zilei surprize dulci, flori și frumoase felicitări cu urări și mesaje de suflet.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 443, ediția print

Femeile din Ștefă­nești au simțit căldura și bucuria zilei de 8 martie, încă de la primele ore ale zilei, când primarul Ionel Robert Ștefan, însoțit de voluntari, a ales să le facă o vizită scurtă și să le dăruiască tradiționalele felicitări, flori, ca semn al puterii, speranței și frumuseții rafinate, și un deliciu dulce, perfect pentru o zi de sărbătoare. „Fiind Ziua Internațională a Femeii, ne-am gândit să le aducem femeilor din localitatea noastră ­mici bucurii, să le facem să simtă că sunt într-adevăr speciale pentru noi. Ele merită toată aprecierea noastră pentru tot ceea ce fac pentru noi în viața de zi cu zi. Încercăm să le răsplătim acum cu mici gesturi frumoase. Avem un grup de 30 – 40 de voluntari din comună care ne-au ajutat ca darurile frumoase pe care ­le-am pregătit cu toată dragostea să ajungă cât mai repede la doamne. Peste două mii de flori, peste două mii de felicitări și tot atâtea ciocolate au ajuns, astăzi, la sărbătoritele din comuna noastră. Este prima dată când femeile de aici primesc ceva atât de special, de ziua lor. Cu toată căldura sufletească le doresc sănătate, dragoste și toate împlinirile frumoase. La mulți ani tuturor femeilor din Ștefănești! Să fiți iubite, respectate și să aveți cât mai multe primăveri frumoase”, a spus Ionel Robert Ștefan, primarul comunei Ștefănești. Primarului i s-a alăturat și viceprimarul comunei Ștefănești, Virgiliu Mircea Gheorghiță, care a dăruit flori șoferițelor și doamnelor care-și desfășoară activitatea în magazinele din localitate.

O zi unică. Mulțumiri edilului! 

„Primarul este consăteanul nostru și este un om deosebit. Gestul pe care l-a făcut astăzi pentru noi este frumos din partea oricărui bărbat, dar acum când vine din partea primarului este și mai impresionant. Chiar ne-a făcut din ziua de 8 Martie, o zi unică. Cred și sper că va face pentru noi, femeile, ca de altfel pentru întreaga noastră comunitate, ceea ce n-a făcut nimeni. Deja a început proiecte importante pentru noi, cum ar fi grădinița, canalizarea. Îi doresc succes în toate”, ne-a spus Florența Simionescu, mama cântărețului Adrian Minune, una dintre localnicele care au primit cu bucurie darul de 8 Martie de la edilul comunei Ștefănești. „Gestul domnului primar este unul deosebit, pentru care îi mulțumim din inimă. Chiar am simțit că s-a gândit cu drag la femeile din Ștefănești și acest lucru nu poate decât să ne bucure. Ne-a transmis sentimentul că suntem foarte importante pentru dânsul. Sperăm să fie aproape de noi și de nevoile noastre și de aici înainte”, ne-a spus Gabriela Mătărău, o altă doamnă care a apreciat cu laude gestul edilului.