Plănuiți să faceți curat printre hainele dumneavoastră, ale copiilor sau printre jucării? Direcția de Asistență Socială (DAS) Pantelimon vă invită să le aduceți la magazinul caritabil ”Dar din Dar”. 

”Aici, primim haine în stare foarte bună, le igienizăm, le etichetăm, le aranjăm frumos pe rafturi, iar copiii, adulții și seniorii din familiile defavorizate din orașul nostru le pot folosi în continuare. În această perioadă au mare nevoie de haine groase, de sezon, de încălțăminte potrivită, iar acest magazin funcționează doar datorită implicării dumneavoastră, a locuitorilor orașului nostru!”, precizează directorul executiv al DAS Pantelimon, Mihai Voicu. Numărul de telefon pentru detalii/programarea beneficiarilor este +40 (758).103.027, iar adresa magazinului este Bd. Biruinței 48-50, în cadrul DAS Pantelimon.
Grijă față de toți posibilii beneficiari
”Ideea acestui magazin a venit cu un an de zile în urmă, din dorința de a-i ajuta pe cei în nevoie, care-și pot distribui, astfel, micile resurse financiare către alte necesități. Ideea a fost bine primită de beneficiari, dar și de către cei care fac donațiile. Avem în jur de 10 programări/săptămână, din rândul beneficiarilor, iar până acum vorbim de peste 500 de persoane din comunitate care au fost ajutate. Sunt cazuri pe care le ajutăm cu periodicitate, pentru că au nevoie de haine de vară sau de iarnă, de obiecte pentru nou născuți, de rechizite pentru școală. În perioada de la deschidere, magazinul nostru a avut beneficiari și dintre persoanele fugite din calea războiului din Ucraina”, ne-a mai spus Mihai Voicu.
Pentru beneficiarii care nu se pot deplasa la sediul magazinului, persoane în vârstă sau cu handicap, angajații DAS Pantelimon selectează cele necesare și le duc, personal, la domiciliul acestora.