Un loc în care merită să vii, ca să trăiești clipe de neuitat!

 Aici se poate organiza și toată gama de evenimente dorite     În sezonul estival, AQUA BEACH vă poate oferi momente de vis la piscinele din incinta locației

Zilele trecute, m-am nimerit prin Snagov, mai exact în Ghermănești. Mă chinuia o foame cumplită și mă gândem unde oare voi găsi un loc unde să îmi ostoiesc grabnica necesitate. Când, la circa o sută și ceva de de metri de sediul Primăriei, aflat în Ghermănești, văd, pe partea dreaptă a drumului județean care străbate vestita localitate ilfoveană, un pirat! Stați puțin, nu unul adevărat. Ci un manechin, în mărime naturală, cu un picior din lemn, care se holba la mine printr-un ochean. Piratul era străjuit de un panou vertical pe care scria cu litere mari GRĂTAR! 

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 642, ediția print

Frână bruscă! Mă opresc rapid și văd că acolo era un restaurant, AQUA BEACH, scria pe firma din spatele piratului care deja mă luase „în vizor” cu ocheanul lui. Oops, mi-am zis eu atunci!: „Bag de seamă, piratule, că Dumnezeu mi te-a scos în cale!!!”. Așa că, am făcut dreapta în generoasa parcare a așezământului turistic din Snagov (veneam dinspre DN1 n.r.) și m-am îndreptat către ceea ce a fost salvarea mea gastronomică. Astfel am aflat că la AQUA, găsești o listă bogată de mâncăruri neoașe, românești, „ca la mama acasă”! N-aș fi zis, până nu am gustat! Cât despre grătarul piratului, ce să mai vorbim! E de „belea”!!!

Luați de gustați grătar românesc „á la Bouallalla”!

Hai că v-am băgat în ceață, cu titlul de mai sus! Aflați că, după ce am înfulecat câțiva mici, ceva ceafă și pastramă de mi-am lins „deștele”, m-am întrebat, a mirare, Dumnezeule, cine a gătit minunățiile astea ?!? „Misterul” acestei nedumeriri mi-a fost dezlegat de managerul locației snagovene, Liviu Ionuț Șchiopu, principalul „vinovat” al creării acestui loc inedit din județul Ilfov. Astfel am aflat că acolo, la Ghermănești, mititeii, dar și alte preparate cum ar fi ceafă de porc, pastramă de oaie sunt „îmblânzite” de un „grataragiu marocan”! Ei bine, cel care aduce savoare preparatelor la grătar se numește Badro Dine Bouallalla și vine din Maroc ca să facă din grătar o „artă”, la Ghermănești-Snagov! Tare, nu-i așa? Așa mi-am zis și eu! Managerul Liviu Șchiopu a fost cel care ne-a vorbit și despre acest loc, despre care putem să spunem fără a greși, că este unic în județul Ilfov.

„AQUA BEACH se află în comuna Snagov  la adresa Șoseaua Ghermanești 58A. Locația noastră este compusă dintr-o terasă care va fi deschisă cu un program 09:00-24:00 în fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, inclusiv. În acest program este inclus și serviciul de livrare (delivery) de preparate culinare, la cerere. Oferim, astfel, ciorbă de burtă, de văcuță, de porc, de pui, cu specific tradițional, pastramă de oaie la tuci, crap la grătar și nu numai. Crapul îl procurăm numai din Delta Dunării! Avem plite speciale pentru aceste preparate. În perioada Sărbătorilor Pascale, le putem oferi doritorilor, prin serviciul de delivery, friptură de miel la cuptor, ciorbă de miel, drob, cozonac etc. De asemenea, oferim și mâncăruri tradiționale ro­mâ­nești, preparate «ca la mama acasă». Totodată, suntem dispuși să onorăm și comenzi mai speciale, pentru care comanda/comenzile trebuie făcute cu 24 de ore înainte. Noi suntem dispuși să pregătim orice preparat dorit de clienții noștri. În ceea ce privește organizarea de evenimente, punem la dispoziția clienților un salon cu 80 de locuri unde oferim toate serviciile dorite și meniuri care cuprind aperitive, fripturi, sarmale, pește, meniuri complete tradiționale, ca să zicem așa, dar nu numai! Și în ceea ce privește băuturile avem o ofertă bogată, care cuprinde o gamă largă de cocteiluri. Doresc să reiterez faptul că putem organiza o gamă largă de evenimente, cum ar fi aniversări, majorate, nunți, botezuri, parastase etc. Avem meniuri «pe gustul clienților», fiecare își poate alege meniul dorit și consider că avem în acest domeniu cele mai bune prețuri de pe piață, pentru că știm să atragem clienții și ne dorim ca întotdeauna să fim alături de ei. Doresc să subliniez faptul că porțiile noastre de mâncare sunt foarte generoase, la prețuri mai mult decât acceptabile. Totodată, așa cum aminteam mai înainte, putem livra preparatele noastre și acasă. Comenzile se pot face la numărul de telefon: 0799.999.787. Zilnic, oferim ceea ce noi numim «Meniul Zilei», compus dintr-o ciorbiță, un fel de mâncare cu carne și garnitură și salată. Ca exemplu, astăzi, 1 martie, avem o ciorbă de pui și ceafă de porc la grătar cu cartofi prăjiți și salată de murături, la un preț de 27,50 de lei”, ne-a spus Liviu Șchiopu. Am vrut să aflu cine sunt „zânele” care prepară astfel de bucate minunate. Liviu Șchiopu mi le-a prezentat: doamna Viorica și doamna Mirela, bucătărese cu peste 20 de ani de experiență. M-am gândit cu invidie la soții lor. Să ai acasă astfel de „comori”, e un lucru de nelepădat! Felicitări, domnilor! 

Snagovul, un loc de vizitat de către bucureșteni și nu numai, mai ales în week-end

Managerul AQUA BEACH ne-a mărtuturisit că își dorește să readucă Snagovul pe harta turismului local, inclusiv prin complexul turistic de piscine de la Ghermănești, care se va deschide pe data de 1 mai. Dar până atunci, el îi invită pe doritori să se bucure de terasele complexului și să petreacă momente cât mai plăcute, mai ales gastronomice, la
AQUA BEACH din Ghermănești-Snagov. „Ne dorim, prin ceea ce facem, să atragem turismul în Snagov. Și să le oferim turiștilor care ne vizitează o mâncare bună, tradițională. Poți face o plimbare până la Snagov cu autobuzele STB, liniile 447 și 447 bis, dacă nu vrei să vii cu mașina personală. Din momentul în care te-ai urcat în autobuz, cursa durează maximum 25 de minute până la noi! Ca să revenim la preparatele oferite, doresc să subliniez faptul că am renovat în întregime bucătăria și am dotat-o cu utilaje de ultimă generație. Totodată, avem un parteneriat cu firma ECOLAB pentru dezinfecție și dezinsecție, astfel că toate preparatele noastre sunt pregătite în condiții de maximă securitate pentru clienți.

De Paști, primim comenzi pentru preparatele specifice acestei sărbători, dar cu 3 saptămâni înainte, pentru a avea timp să le onorăm, astfel încât să punem cele mai bune și mai gustoase bucate pe mesele clienților noștri”, ne-a spus Liviu Șchiopu, managerul AQUA BEACH din Snagov.