Vrei o nouă parteneră?

Jurnalul de Ilfov a prezentat în ediţia din săptămâna 26 iulie – 1 august articolul „Vrei un nou partener? Spune-mi ce parfum foloseşti, ca să-ţi spun pe cine o să cu-cereşti”, material adresat în exclusivitate doamnelor. În această săptămână, vă prezentăm domnilor, un articol dedicat dvs., sexului tare. Aşadar, iată ce parteneră vei atrage în funcţie de parfumul pe care îl vei folosi după ziua în care te-ai născut!

Luni – iris, violete și vanilie

Calculat, perseverent şi însetat de succes, accen­tuează ţi starea de spirit purtând un parfum de iris, violete şi vanilie. Farmecul tău nu dă niciodată greş. Vei cuceri o tipă fină, rafinată, manierată şi dornică să facă o carieră impresionantă. 

Marţi – mentă, ­lavandă și coriandru 

Seducător din fire, acorzi o mare atenţie ţinutei şi manierelor. Mirosul îmbietor al mentei, lavandei şi coriandrului se potriveşte cel mai bine farmecului şi spiri­tului tău de aventură. Vei stârni interesul unei tipe adorabile, capabilă să trăiască fiecare moment de pasiune la cote maxime.   

Miercuri – piper, lemn de trandafir și ­ienupăr 

Întotdeauna vesel, pus pe glume, nu ezita să-ţi reîmprospătezi mirosul cu un parfum de piper, lemn de trandafir şi ienupăr. Pentru un aer distins, sentimental la un coctail sau în mijlocul naturii, vei impresiona în cel mai plăcut mod o doamnă sexy, elegantă şi senzuală.   

Joi – stejar, cedru și patchouli

Îţi plac provocările şi nu suporţi critica. Eşti un tip şarmant, pasional, însetat de succes şi faci orice ca să obţii ceea ce-ţi doreşti. Energizant, delicat, parfumul de ste-jar, cedru şi patchouli îţi conferă un aer aparte. Ai toate şansele să pui pe jar inima unei doamne elegante şi senzuale.

Vineri – lemn de cedru, patchouli și vanilie 

Foarte multe femei îndrăzneţe, provocatoare şi împlinite cu sine se vor arunca în braţele tale dacă vei folosi un parfum de lemn de cedru, patchouli şi vanilie. Doar eşti tipul de bărbat cuceritor, cu o mare putere de atracţie şi convingere.        

Sâmbătă – mosc alb, scorţișoară și cuișoare  

Dincolo de aparenţe, eşti un romantic incurabil capabil să ofere multă dragoste unei doamne sau domnişoare care îţi împărtăşeşte sentimentele, trăirile şi calităţile. Dar scapă de emoţii cu un parfum de mosc alb, scorţişoară şi cuişoare.   

Duminică – iasomie, santal și ghimbir 

Adori lucrurile de calitate iar atunci când ­ieşi din casă eşti mereu îmbrăcat la patru ace. Un parfum vibrant pentru un bărbat cuceritor ca tine îl reprezintă parfumul de iasomie, santal şi ghimbir. Îţi conferă un stil şi o senzualitate masculină aparte care vor stârni curiozitatea unei femei irezistibile, frumoasă, inteligentă şi cu atitudine.