Berbec 21.03 – 20.04   

Dorința supraomenească de a obține anumite lucruri este în vigoare de îndată ce începe săptămâna. Luni și marți sunt prevăzute mari progrese, dar ai grijă să nu rănești o persoană de care îți pasă, prin înflăcărarea ta în drumul pe care l-ai ales. 

Taur 21.04 – 21.05  

La începutul acestei săptămâni te simți foarte sigură pe tine și planurile tale, fapt ce s-ar putea traduce printr-o perspectivă mai profundă cu privire la situația ta ac-tuală. Miercuri și joi, fii stăpână pe situație și nu permite unor persoane să te transforme în calul lor de bătaie! 

Gemeni 22.05 – 21.06  

La începutul acestei săptămâni te lupți pentru a prelua comanda, dar încearcă să nu iei prea în serios această competiție. Ideea din spatele acestei lupte, precum și motivele pentru care se luptă colegii tăi, vor deveni explicite în curând.  

Rac 22.06 – 22.07   

La începutul acestei săptămâni nu te simți în stare să ieși din carapace, dar încearcă să găsești curajul necesar. Luni și marți trebuie să îți găsești puterea pentru a pune lucrurile în ordine într-o relație personală. Miercuri și joi aplici câteva trucuri pentru a vedea cum interacționează alții.  

Leu 23.07 – 22.08  

Știi ce vrei și nu îți este frică să îți urmezi visul de cum începe săptămâna. Luni și marți sunt zile bune pentru realizarea ambițiilor îndrăznețe. Cei din jur vor fi impresionați de atitudinea ta entuziastă. Miercuri și joi, aceeași atitudine energică te poate implica într-un conflict.

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Eforturile tale și creativitatea îți vor fi răsplătite la începutul acestei săptămâni. Nu fi surprinsă dacă alții găsesc atractivă energia ta ambițioasă! Miercuri și joi com-pletează-ți abilitățile de organizare, pentru că s-ar putea să găsești o modalitate mai bună de a rezolva lucrurile.

Balanța 22.09 – 22.10  

Încearcă să treci de vechile limite la începutul acestei săptămâni! Luni și marți ești tristă și capricioasă, dar ar trebui să vezi aceste stări ca niște oportunități prin ca-re să lași deoparte orice sentimentalism ciudat care te ține în loc. Miercuri și joi, oamenii se bucură de compania ta.

Scorpion 23.10 – 21.11  

Începutul acestei săptămâni este potrivit pentru a bloca lucrurile și pentru a lua decizii importante. Determinarea și siguranța ta de sine sunt de neegalat luni și marți, iar ceilalți vor face tot ce pot pentru a te ajuta. Miercuri și joi, pasiunile tale ar putea crea probleme acasă. 

Săgetator 22.11 – 20.12  

La începutul acestei săptămâni vei fi neobișnuit de obsedată de bani și de lucruri materiale, dar aceasta nu înseamnă că trebuie să fii morocănoasă. Luni și marți vei apela la originalitatea ta pentru a găsi modalități creative de a ciupi ceva mărunțiș.  

Capricorn 21.12 – 19.01 

Strategiile tale atent premeditate, ar trebui să dea rezultate la începutul acestei săptămâni. Ceilalți vor lua la cunoștință și vor fi impresionați de planurile tale, iar tu ar trebui să fii mândră de rezultate. Miercuri și joi progresul devine mai dificil, iar lucrurile nu sunt ceea ce par.  

Vărsător 20.01 – 18.02 

Încearcă să te concentrezi la începutul acestei săptămâni! De asemenea, trebuie să fii mai organizată, luni și marți dacă nu vrei să te agiți fără rost. Miercuri și joi stelele îți oferă energia necesară pentru a reuși să te concentrezi asupra obiectivelor tale.  

Pești 19.02 – 20.03 

Având în vedere că ai prieteni în poziții importante, așteaptă-te la ceva ajutor la începutul acestei săptămâni. Fii generoasă și împărtășește norocul tău! Miercuri și joi, compasiunea va începe să provoace dorința de a ajuta pe toată lumea. Este bine să te apuci de treabă!