 Naţionala de fotbal a României a învins formaţia Belgiei cu scorul de 2-1 (1-1), pe Arena Naţională din București, într-un meci amical. Alexandru Maxim (31) și Gabriel Torje (66) au marcat golurile tricolorilor, după ce Benteke (21) a deschis scorul.

 Antrenorul Marius Șumudică a decis să nu mai ia loc pe banca tehnică a Universităţii Cluj, părăsind clubul și precizând că venirea sa la gruparea clujeană a avut la bază promisiunea că schimbarea acţionariatului la club se va face în câteva zile.

 Tehnicianul Dorinel Munteanu a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu FC Dinamo, după ce fostul antrenor, italianul Dario Bonetti, și-a reziliat contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

 Liga Profesionistă de Fotbal organizează la 18 decembrie a doua ediţie a evenimentului de final de an intitulat “Sărbătoarea fotbalului profesionist românesc”, în cadrul căreia vor fi premiaţi jucători, antrenori, conducători și alte personalităţi ale fotbalului. 

 Fundașul macedonean Daniel Geor­gievski, de la Steaua București, a suferit o fractură de peroneu în meciul cu CS Turnu Severin (2-1), după cum a anunţat ma-nagerul general al clubului, Mihai Stoica, fiind indisponibil până la startul returului.