Sănătatea ta contează. 

Ai grijă de ea!

Anul 2013 a început promiţător pentru locuitorii din Ilfov. Un nou centru medical dotat cu echipamente de ultimă generaţie în care vor active numai cadre medicale instruite în spitale prestigioase din Capitală, va fi deschis, miercuri, în comuna Ştefăneştii de Jos. La Liberty Medical Center pacienţii vor beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, la preţuri mult mai mici decât în clinicile din Bucureşti.

 

„Vrem să facem educaţie sanitară continuă în școlile și grădiniţele din Ștefănești, Afumaţi, Voluntari, MoaraVlăsiei, Dascălu, Tunari. Peviitor, ne dorim și construirea unor programe dedicate bolnavilor cronici (boli cardiovasculare, diabet, cancer etc.).”

Daniela Ene Director medical, farm.primar

„Vrem să facem educaţie sanitară continuă în școlile și grădiniţele din Ștefănești, Afumaţi, Voluntari, MoaraVlăsiei, Dascălu, Tunari. Peviitor, ne dorim și construirea unor programe dedicate bolnavilor cronici (boli cardiovasculare, diabet, cancer etc.).”

 

Din 16 ianuarie, orice persoană cu probleme de sănătate se poate adresa cu încredere specialiștilor de la Liberty Medical Center. Noua clinică este amenajată într-un spaţiu medical modern, și dotată la standarde internaţionale.

Clinica va fi condusă de director general – dr. Dragoș Ene, reputat medic specialist în chirurgie la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București și director medical – farm. primar Daniela Ene, cu licenţă QP în transmiterea electronică internaţională a reacţiilor adverse ale medi-camentelor, obţinută la Londra. Echipa medicală este însă, mult mai vastă și se distinge prinexperienţa deosebită și calificările impresionante în spitalele universitare din ţară și din străinătate. Prin serviciile oferite, specialiștii vor readuce pacienţilor, cea mai bună calitate a vieţii, la orice vârstă. “Misiunea noastră este de a pune tehnolo-gia în slujba actului medical și de a ne îndeplini obiectivele de performanţă: calitate, promptitudine, încredere, cel mai bun preţ pentru cele mai bune servicii. Ne dorim să le oferim ilfovenilor servicii medicale profesionale și să le dăm încredere în sistemul sanitar”, spune dr. DragoșEne, directorul general al clinicii. 

Daniela Ene Director medical, farm.primar

 

Ești îngrijit la Ștefănești?Ai șansa reală la o nouă viaţă 

Dacă ajungi la clinica din Ștefănești poţi fi sigur că ești pe mâini bune.Asistenţa îţi va fi acordată de unii dintre cei mai buni medici, cu o experienţă impresionantă acumulată în ani de mânuire a trupurilor cu maximă precizie. Conducerii unităţii i s au alăturat: dr. Ildiko-Melania Boanţă – medic primar cardio­log la Institutul Fundeni din București, dr. Antonela Ștefănescu–medic specialist psihiatrie pediatrică la Spitalul de Urgenţă Universitar București, dr. Andrei Penescu – medic spe­cialist ginecolog Spitalul Filantropia din Capitală, dr. Andreia-Elena Vlăs­ceanu, pediatru la Institutul de ocrotire a Mamei și Copilului “Emilia Irza” tot din București. Aceștia sunt însă, doar câţiva dintre specialiștii care, în­tr-un moment de cumpănă, îţi vor reda șansa la o nouă viaţă. “Centrul medical acoperă întreaga gamă de servicii medicale: consultaţii în peste 15 specialităţi medicale, ecografie, endoscopie, colonoscopie, stoma­tologie și radiologie dentară, explorări funcţionale (EKG de repaus și de efort, montare holter EKG și tensiune arterială, audiometrie, spirometrie etc.). În cadrul centrului funcţionează și un punct de recoltare analize, probele fiind prelucrate local sau în centre de renume din București”, precizează directorul Daniela Ene. La clinic vei putea face ecografii de înaltă performanţă 3D și 4D, aparatul fiind cel mai performant ecograf din judeţul Ilfov. În plus, la nevoie, vei beneficia și de mici intervenţii chirurgicale cum ar fi, extracţie corp străin, hemoroizi, fisuri anale și chiar întrerupere de sarcină.

Aparatură performantă la oftalmologie     Cel mai „tare” ecograf 4D din județ

 

La Liberty Medical Center, sănătatea e mai ieftină.Tarife cu 25% mai mici decât înBucurești

Sănătatea la Centrul Medical Liberty nu costă mult. În ciuda serviciilor de înaltă calitate de care beneficiezi, nu trebuie să scoţi din buzunar foarte mulţi bani. Aici preţurile sunt cu 25% mai mici decât în clinicile private din București. Copiii și pensionarii vor avea reducere 15% la toate serviciile din policlinică, iar angajatorii vor be-neficia de abonamente. Iată, o mică listă orientativă depreţuri! 

Consultaţie iniţială – între 60 lei – 70 lei 

Consultaţie control – 30 – 35 lei 

EKG –25 lei cu interpretare de către medicul cardiolog

Ecografie abdomen general–80 lei 

Ecografie tiroidiană – 60 lei 

Ecografii – între 60 lei – 150 lei 

Ecografie mamară la ambii sâni – 150 lei 

Endoscopie digestivă superioară- 130 de lei + 70 lei cu anestezie

Colonoscopie–200 lei cu anestezie

Examen dermatoscopic–30 lei 

Control ginecologic – 70 lei 

Examen Papanicolau–80 lei 

Montare sterilet – 150 lei 

Test de sarcină (cu testul clinicii) –30 lei.

Cum ajungi la policlinică 

Noul centru medical se află în judeţul Ilfov, comuna Ștefăneștii de Jos, pe str. Zorilor nr. 23 A. Pentru programare te poţi adresa direct reprezentanţilor unităţii me-dicale sunând la telefon: 031.880.62.25. Microbuzele 415, 416, 417 și 426 cu plecare din București, zonaPiaţaBucur Obor, duc la Liberty Medical Center.

„Vrem să facem educaţie sanitară continuă în școlile și grădiniţele din Ștefănești, Afumaţi, Voluntari, MoaraVlăsiei, Dascălu, Tunari. Peviitor, ne dorim și construirea unor programe dedicate bolnavilor cronici (boli cardiovasculare, diabet, cancer etc.).”