BASCHET. Echipa de baschet masculin Concordia Chiajna își va măsura forțele sâmbătă, 9 martie, cu începere de la ora 12, în Sala Sporturilor din Chiajna, cu CSU Știința București, într-o partidă pe care echipa ilfoveană o socotește decisivă în atingerea obiectivului, având în vedere că oponenții sunt neînvinși în Liga 1. Etapa trecută, formația din Chiajna a învins la 6 puncte diferență la Iași, pe terenul formației Politehnica, scor final 72-78, visul promovării în Liga Națională rămânând intact. 

HANDBAL. Campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, în deplasare, cu scorul de 26-23 (13-15), formaţia rusă Zvezda Zvenigorod, în cea de-a patra etapă din grupele Ligii Campionilor. Pentru Oltchim au marcat Bulatovici 7 goluri, Meiroşu 4, Managarova 3, Manea 3, Stanca 3, Nechita 2, Brădeanu 2, Farcău 1, Barbosa 1. În primele trei partide din grupă, Oltchim a cedat în faţa unguroaicelor de la FTC Budapesta, cu 22-23, şi a slovencelor de la Krim Ljubljana, cu 24-28, iar pe Zvezda a învins-o, cu 29-25. Campioana României mai are de jucat meciurile cu FTC, în deplasare (9 martie) şi cu Krim, pe teren propriu (17 martie). Primele două clasate în fiecare grupă vor obţine calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

TENIS. Jucătoarea de tenis Monica Niculescu (foto), locul 75 mondial, a câştigat turneul de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, obţinând primul său trofeu de simplu, în circuitul WTA. „Totul a fost perfect pentru mine. În al doilea set eram foarte obosită. Am vrut să chem de mai multe ori fizioterapeutul. Mă simt foarte obosită. Deocamdată vreau doar să mă odihnesc şi să mă gândesc mâine la ce am realizat. Dar sunt foarte fericită. Am mai jucat două finale, cu Azarenka şi Venus, şi le-am pierdut pe acelea. Mi-a plăcut mult aici. Totul a fost perfect pentru mine, transportul, mâncarea, hotelul… În plus, am fost aproape de centrul comercial şi plaja este de asemenea frumoasă. Am avut parte de tot ce îmi trebuia”, a spus Niculescu, care a învins-o în finală, după o oră şi 59 de minute de joc, pe sportiva rusă Olga Puchkova, numărul 109 mondial, scor 6-2, 4-6, 6-4.