Spune-mi unde stai, ca să-ţi spun ce carieră o să ai!

Nimic în lume nu este întâmplător. Nici măcar faptul că locuiești într-o anumită casă. Fie că stai la bloc sau la curte, cifrele inscripționate pentru identificarea casei, spun multe despre tine și destinul tău. Dacă numărul casei nu este format dintr-o singură cifră, adună toate cifrele până când îți rămâne o singură cifră. Așadar, pătrunde în tainele propriului destin cu ajutorul numărului locuinței. Iată cum te influențează numărul locuinței și în ce domeniu de activitate ai putea avea cele mai mari satisfacții!

Numărul 1

Simți o dorință puternică de au­tocu­noaștere și ai o relație apropiată și frumoasă cu toți membrii familiei. Practic, împărtășești totul cu ei, trăiri, sentimente etc. Liniștită, confortabilă, odihnitoare, casa ta este potrivită pentru meditare, cunoaștere, artă și creație. Te așteaptă o carieră impresionantă în medicină și tot ce ține de terapie, în arhitectură sau vei fi un artist de renume.

Numărul 2

Trăiești într-o casă a diversității. Iubești cititul și călătoriile ceea ce înseamnă că în această casă va fi un fel de du-te-vino continuu. Niciodată nu vei în pană de idei bune atunci când vei avea nevoie de ele și-ți va fi foarte ușor să atragi oamenii în viața ta. Ești sociabil și ai o capacitate extraordinară de a menține prietenia, frumusețea relației. Romantismul înfloreste la tine acasă. Ai putea fi un scriitor desăvârșit, un agent de turism bun sau un atlet care atinge performanțe incredibile.

Numărul 3

Este locuința ideală pentru studiu. O astfel de casă, atrage inevitabil, mulți vizitatori, oameni care doresc să se destindă, să se relaxeze, să uite de grijile cotidiene. Fiindcă ești o persoană calmă ce preferă liniștea în detrimentul agitației, aici ai la dispoziție tot confortul necesar ca să devii un cunoscut cercetător, un biolog sau un pedagog de excepție.

Numărul 4

La tine totul se petrece într-o anumită ordine. Ești o persoană loială, stabilă, previzibilă dar lipsită de răbdare. Se poate spune că ești omul potrivit, în casa potrivită deoarece, ai anumite dificultăți în a menține o relație. În această locuință, vei trece mult mai ușor peste dificultăți și te vei simți minunat pentru că ea aduce armonia, liniștea și căldura de care ai nevoie. Fiind un om practic, te vei remarca în domeniul arhitecturii, vei fi un bucătar de excepție sau un veritabil manager de bancă.

Numărul 5

Ești foarte libertin, independent, ambițios și muncești din greu pentru a te întreține. Tinzi spre perfecțiune și, cu energia debordantă și inspirația de care dispui ai putea fi un sportiv foarte bun sau, un om de afaceri de succes. Felicitări! Stai într-o casă activă, luminoasă care te va conduce către succes!

Numărul 6

Stai în casa banilor. Dar asta nu înseamnă că-i vei câștiga fără să depui eforturi susținute. Din păcate pentru tine, nici goana după bani și bunuri materiale nu-ți va aduce o viață de familie împlinită. Dacă nu știi cum să-ți domini dorința de a avea bani, s-ar putea să-ți distrugi familia. Doar dacă ai pus bazele unei afaceri sau vrei să-ți încerci norocul în politică te vei simți excelent în această casă.

Numărul 7

Există și momente de tensiune nervoasă care strică farmecul acestui cămin minunat. Din fericire, atât tu cât și ceilalți membri ai familiei care locuiți în această casă sunteți pozitivi, iar forța creativă vă ajută să depășiți toate obstacolele. Politicienii, oamenii care se ocupă de comunicare și relații publice, artiștii de renume trăiesc în această casă.

Numărul 8

În casa ta liniștea te cu­prinde încă de la trecerea pragului, iar atmosfera caldă domnește peste tot. Fiind o casă frumos decorată, întreținută cu suflet curat, este locul perfect pentru familii unite. Și pentru pregătirea profesională a viitorilor medici, asistenți, psihologi.

Numărul 9

Lo­cu­in­ța ta are un farmec aparte. Aici, până și florile și plantele se simt iubite, îndrăgite. Este o casă de familie, în care copiii și părinții se vizitează, petrec și au voie bună ori de câte ori sunt împreună. Casa numărul nouă este cea mai potrivită pentru cadrele didactice, asistenți sociali, bone.