Fericirea în cuplu este văzută prin ochii multor oameni care nu-și găsesc liniștea, cu invidie. Dacă te numeri printre norocoșii care au un mariaj frumos, nu este exclus să fii victima „prietenilor” sau a apropiaților care-ți transmit cele mai „sincere” urări de bine în ceea ce privește căsătoria, dar care, în realitate doresc să-ți distrugă familia.

Din gelozie, unii oameni se lasă copleșiți de invidie și recurg la mijloace magice pentru a te îndepărta de partenerul de viață. Orice persoană care, aparent, te simpatizează și-ți dorește să te bucuri de un viitor frumos și un cămin armonios alături de alesul inimii tale, poate ascunde sentimente profunde, dar distructive pentru liniștea ta și a familiei tale. Un om măcinat de sentimente obsedante, chinuitoare, este în stare să se folosească de puterea întunericului ca să-ți tulbure liniștea căminului conjugal. Gândurile lui rele pot avea efecte devastatoare, chiar bulversante asupra ta. Totul începe să-ți meargă rău. Pe măsură ce depui mai mult efort ca să te simți bine în compania partenerului, și invers, întâmpini mai multe obstacole. Apar nemulțumirile, iar certurile se țin lanț. În scurt timp, din căsnicia înfloritoare care părea că-ți oferă un viitor frumos, promițător, cu multe bucurii și realizări, vei constata că totul în jurul tău se năruie.

Semne că trăiești sub stăpânirea întunericului 

1. Visezi urât și ai tulburări de somn 

Se crede că imaginile înspăimântătoare pe care le vizionezi în timpul somnului nu sunt doar simple urmări ale propriilor gânduri induse și menținute prin ordinele pe care i le dai subconștientului. ­

Visele urâte pot fi date de anumite entități ca să te avertizeze că persoane care-ți sunt apropiate atentează la fericirea familiei tale. 

Fie, acea persoană rău intenționată caută să pună peste tine blesteme fie, deja a apelat la farmece ca să-și atingă scopul. 

Și, ca și cum coșmarurile nu ar fi de ajuns, poți să porți și povara a numeroase ore nedormite în timpul nopții.

Pași spre salvarea mariajului 

Cere ajutorul preotului

Mergi la biserică și stai de vorbă cu un preot! Bine ar fi să-ți iei și partenerul de viață cu tine. Explică-i preotului cu lux de amănunte situația în care te afli, spune-i ce nenorocire s-a abătut aspura ta și cere-i să te ajute să-ți recapeți tonusul și liniștea mariajului pierdute. El este un bun duhovnic și, fiind înzestrat cu mult har, poate fi mijlocitor între tine și divinitate. Prin slujbele speciale pe care le va săvârși și prin rugăciunile puternice pe care le va rosti pentru tine și persoana dragă ție, vei avea din nou mariajul sub protecția duhului sfânt. Apoi, cere-i să-ți sfințească locuința. În nicuna caz, nu apela la vrăjitoare sau femei care să-ți descânte, să-ți facă anumite lucrări de “legare/dezlegare” a cununiilor.    

Roagă-te pentru cel ce caută să te despartă  

Chiar dacă-ți vine greu să ai gânduri bune pentru cel ce caută să te despartă, să-ți distrugă familia, fă-ți semnul crucii și roagă-te pentru el. Încearcă să-ți purifici sufletul și izbutește a rosti rugăciuni pentru sănătatea, iertarea și bunăstarea acelei persoane care vrea să-ți facă rău.  

Spune rugăciunea Sfântului Ciprian

Sfântul Ciprian este cel care dezleagă farmecele și blestemele. De aceea, este bine să-i adresezi rugăciuni speciale. Una dintre aceste rugăciuni o găsești în cele ce urmează: 

“Tu Doamne, Dumnezeul nostru, 

Care cunoști și știi toate, 

Dezleagă, sfărâmă și distruge, acum, lucrările magiei, 

Iar pe robul Tău (spune-ți numele) păzește-l cu toți ai casei lui, 

De toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei ­Cruci, 

Toate puterile potrivnicilor.

Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna, 

Toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (rostește numele partenerului tău).

Așa, Doamne, 

Auzi-mă pe mine păcătosul, 

Slujitorul și robul Tău, cu toți ai casei lui, 

Și dezleagă-mi de tot blestemul, nenorocirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, prostia, neînțelepciunea, mândria, nedreptatea, 

Și toate rătăcirile și greșalele, știute și neștiute, 

Pentru sfânt numele Tău, 

Că binecuvântat ești în veci.