Duminică, 28 septembrie, cu prilejul lansării candidaturii la alegerile prezidențiale a Elenei Udrea, PMP a organizat un marș antiguvernamental, care a avut ca punct terminus Piața Victoriei. La finalul manifestării, liderii partidului au mers la o berărie, unde li s-a alăturat și președintele Traian Băsescu.

Pregătirile de marş au început în jurul orei 10.00, mai mulţi membri şi simpatizanţi ai PMP Ilfov fiind adunaţi lângă Sala Palatului, unde probau şi îmbrăcau tricouri și veste de culoare albe, descărcate direct dintr-o Dacie. Pe vestele albe era scris cu negru „Udrea – preşedinte“. În afară de tricouri şi veste, manifestanţii au venit şi cu pancarte pe care era scris: „Premierul, deputatul, mitomanul“, „Victor Ponta pentru noi este Ceauşescu doi“, sau pe care era desenat Pinocchio, având chipul lui Victor Ponta. Udrea, avându-i alături, în prima linie, pe liderul ţărănist Aurelian Pavelescu, pe fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir şi pe fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu, împreună cu manifestanţii, au plecat spre Piaţa Victoriei ţinând un banner pe care era scris: „Ponta-PSD, şomaj şi sărăcie pentru întreaga Românie“. Pe drumul spre Piaţa Victoriei, participanţii au scandat „Viorel să ţii minte, Elena e preşedinte“, „Victor Ponta ca să ştii, Udrea te va ciurui“, sau „PMP şi PNŢCD, o mare victorie“.

De pe scena amenajată în Piaţa Victoriei, Udrea le-a vorbit celor prezenţi despre proasta guvernare a lui Victor Ponta: „Haideţi să vă spun ceva, îl descoper eu, acum, Victor Ponta este agentul zero-zero-zero!“, a spus Elena Udrea după ce a arătat că premierul a creat „zero locuri de muncă“. După Elena Udrea, li s-a adresat participanţilor la eveniment şi Aurelian Pavelescu, care i-a chemat pe „ţărăniştii de ieri şi de azi“ să facă o nouă mişcare şi să o sprijine pe Udrea. Manifestarea s-a terminat pe acordurile cântecului „Noi suntem români“, versul de final fiind: „Noi suntem urmaşi de-ai lui Traian“. După terminarea mitingului, reprezentanţii PMP, în frunte cu Elena Udrea, au mers la o berărie din Parcul Herăstrău, unde s-au întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu şi cu fostul premier Emil Boc.