Horoscopul sfârșitului de an

Sfârșitul anului vine cu daruri multe, mese îm­belșugate și cu cele mai reușite petreceri. Ce înseamnă pentru tine o distracție pe cinste de sărbători? Iată, câteva idei de petrecere pentru zodia ta, ca să te bucuri de cele mai frumoase sărbători de până acum!

Berbec 

Ești o persoană energică, dinamică,  îndrăzneață și în­crezătoare. Cel mai bine te vei simți în cadrul unei petreceri în care îți vei dovedi puterea și spiritul de lider. Petrecerile cu tematică sportivă ar fi atracția zilelor libere de sărbători petrecute alături de familie și prieteni. 


Taur 

Iubești mâncarea și ridici gastronomia la rang de artă. De aceea, savoarea inconfundabilă a unor mâncăruri rafinate tradiționale, va face deliciul oricărei petreceri la care ești părtaș. Dacă rămâi acasă, decorează-ți locuința în așa fel încât, să creezi un design cald, elegant și asigură-te că ai suficientă mâncare și băutură. 


Gemeni 

Te vei distra la maxim doar dacă vei participa la petrecere unde sunt invitați toți cei dragi inimii tale, inclusiv cunoștințele, nu doar prietenii și familia. Nu ai pretenții exagerate, nu aspiri la o petrecere extravagantă. Te vei simți minunat într-o atmosferă destinsă, cu oameni sociabili, prietenoși, care să te aprecieze și să-ți împărtășească bucuria. 


Rac

Pentru tine familia este sacră așa că, distracția ta se rezumă la calde îmbrățișări, mese îmbelșugate și depănat amintiri în sânul familiei. Și totuși, câțiva prieteni buni din copilărie, care au aceeași imaginație strălucitoare ca a ta, invitați la o seară festivă cu povești și  hohote de râs, ar încununa sărbătorile. 


Leu 

Nimeni nu se bucură de viață mai mult decât tine. Așadar, dacă vrei să ai parte de o petrecere de neuitat, trebuie să fii în centrul atenției, să-ți etalezi calitățile vocale. Cochetează cu ideea de karaoke și distrează-i pe oaspeți în stilul tău caracteristic.  

 

Fecioară 

Mare atenție la local și la invitații de la petrecere! Nu suporți haosul și oamenii care nu știu să se comporte în grupuri, în societate. Ideal ar fi să organizezi o petrecere de sfârșit de an la tine acasă. Dar, dacă alegi varianta distracției departe de casă, localul trebuie să fie extrem de curat, ordonat, să se servească mâncare gustoasă dar și sănătoasă, cu puține grăsimi și prăjeli.  


Balanță 

Ca la orice petrecere, muzica te îmbie la dans. Închiriază o locație confortabilă, frumos decorată și strânge-ți prietenii pe ringul de dans. Asigură-te însă, că localul dispune de muzică diversificată și de bun gust. 


Scorpion

Ca și Leul, îți place să simți viața prin toți porii. Cu toate acestea, adori să petreci mai mult în intimitate. Cu apropiații, la tine acasă, sau într-un local confortabil și elegant pe care-l frecventați adesea, împreună. Ai putea celebra sărbătorile printr-un bal mascat. 


Săgetător 

Adori călătoriile așa că, de sărbători, ar fi bine să-ți delectezi simțurile cu o petrecere care va avea loc la poalele munților sau pe meleaguri străine. Ai un simț al umorului foarte dezvoltat și te vei bucura nespus dacă party-ul va cuprinde și momente de jocuri, chiar și jocuri de noroc. 


Capricorn 

La final de an, trebuie să te înconjori de persoane care-ți asigură ascensiunea profesională și socială. Asta presupune să dai o petrecere într-un local select, de prestigiu la care să inviți oameni ce se ridică la standardele tale. 


Vărsător 

Iubește distracția și cel mai bine te vei simți la o petrecere cu foarte mulți prieteni. Pentru că ai o cultură generală bogată, de la petrecere nu trebuie să-ți lipsească jocurile care-ți stimulează intelectul. 


Pești 

Familia și prietenii apropiați sunt darul tău cel mai de preț în preajma sărbătorilor de iarnă. De aceea, cea mai reușită petrecere trebuie să aibă loc acasă, în familie, sau într-o locație atent aleasă, unde se servește mâncare tradițională, muzica este pe gustul tău și nu lipsesc florile parfumate, lumânările strălucitoare și bradul împodobit.