Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică (foto), este suspectat de FRF că a pariat online sume cuprinse între 500 și 900 de euro pe meciuri din Liga I, Liga Campionilor, Europa League sau pe echipele naţionale ale României U 17, U19 și U21 și riscă o suspendare de doi ani și o amendă de 300.000 de lei.

 Fostul rapidist Ștefan Grigorie, jucător liber de contract, este în negocieri cu Academica Clinceni, după despărţirea de CSMS Iași, el jucând pentru echipa ilfoveană în repriza a doua a amicalului disputat de Academica cu Metaloglobus (0-0), miercurea trecută.

 Comisia de disciplină a FRF i-a interzis orice activitate fotbalistică lui Adrian Cristea, din cauza unei datorii de 3.720 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată în urma proceselor pe care acesta le-a intentat echipei Steaua București și la care, în urma unei înţelegeri cu formaţia lui Gigi Becali, a renunţat.

 

 Golul victoriei lui Dinamo în meciul cu FC Botoșani (1-0) a fost marcat de un puști de doar 17 ani, Valentin Costache, un mijlocaș ofensiv care poate juca atât în centru cât și pe benzi, acesta fiind cel de-al doilea meci din
Liga I în care a jucat.