Joi, 22 iunie, frumoasa sală de festivităţi a Casei de Cultură “Toma Caragiu” a fost plină, ochi. La amiază, aici s-a desfăşurat adunarea solemnă.

Au fost prezenţi Cristian Lixandru – şef de birou prefectură, primarul Anghel Albu, vicele Zenobia Mureşan, consilieri, angajaţi ai primăriei, cadre didactice, localnici şi mulţi alţi invitaţi.

La deschiderea festivităţii, asistenţa s-a bucurat o slujbă religioasă şi rostire a rugăciunilor săvârşite de preoţi ai parohiilor comunei.

În ceremonia întrunirii au fost validarte mandatele a 14  consilieri locali, a învestirii primarului Anghel Albu şi alegerea viceprimarului Zenobia Mureşan. Bineînţeles, fiecare – numai după depunerea jurământului solemn.

Anghel Albu a spus: „Mulţumesc familei, prietenilor, dv. şi  tuturor cetăţenilor care mi-au acordat încrederea pentru acest nou mandat. Trebuie să îl amintesc pe dl. preşedinte al CJI – Marian Petrache, care a fost alături de mine, permanent. Mă mândresc cu câteva lucruri: acest Cămin Cultural – o investiţie cca 150.000 de lei. Banii au venit de la CJI. Ca şi cele 3 milioane de lei de acum, pentru asfaltări – lucrări ce vor porni în câteva zile. Ne-a mai repartizat 500.000 de lei pentru renovarea şcolii şi grădiniţei din Brătuleşti. Alţi 400.000 de lei i-am primit pentru terenurile sintetice. La fel, ne-a alocat sume importante pentru bisericile din Cocioc şi Periş. Vă mulţumesc că suntem împreună, vă felicit şi sunt convins că alături de mine Consiliul Local va face o treabă bună, permanent”.